Killiana Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 maheeme, odlicne su.[da im pise adidas, mesto reebok i ja bih ih nosila :P]
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 što ovo nema na sniženju? <_< pao sam u depresiju zbog kupovne nemoći sutra trčim u radnju po njih pa nek gladujem metar danavr!el im radi punpa?da nemaju tu i blek top?
dig_chohano Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 maheeme, odlicne su.[da im pise adidas, mesto reebok i ja bih ih nosila :P] Jebaju matere, lupam se po prstima da ih odma ne naručim.
Killiana Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) al da zamenis pertle!jaoj, sad cu poceti da razmisljam o patikama, a bacila sam oko na neke cipelice na snizenju...mada... tata pali za berlin uskoro... sad cu da cekiram sta ima od adidas originals tamo :D:hmmmm:edit:braaaate, kako sam se smorila, na adidasovom sajtu ima jedno trista hiljada miliJooona patika sa popustom, koje su skroz ok. al djavola, ove sto se meni svidjaju "neu neu!"...na stranu sto jeremy scott wings i dalje drze cenu od 200 jura, mameimga. Edited January 15, 2012 by Killiana
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 deluju ko da su kadre izdrzati tvoju tezinu
dig_chohano Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Verovatno, pošto su duboke pa fixiran zglob može preko osamsto petsto tona da izdrži.
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ma mislio sam na pertle, u slucaju da ih koristis kao uzad za planinarenjenje
zorglub Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Baš je pravi izbor materijala za patiku za košarku.
Lancia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Baš je pravi izbor materijala za patiku za košarku.e bas si naso pa zaso :D pa gde bi Dig igrao basket, to je patika za dzekiranje.
Indy Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Meni su digove patike totalno Christian Bale u Fighteru.
maheem Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kolko su?100€maheeme, odlicne su.[da im pise adidas, mesto reebok i ja bih ih nosila :P]simpatičan mi je adidas, imaju super modele i cenim ljude koji ih vole al samo to. neudobne su strašno :(vr!el im radi punpa?da nemaju tu i blek top?punpa je vr! a tek svilenkasta unutrašnjost, bez čarapa bih ih nosao al šteta je da ih kiselina brzo uništi :D nijesam video blek top. ponuda patika je užasna. Jebaju matere, lupam se po prstima da ih odma ne naručim.BAG IT!Baš je pravi izbor materijala za patiku za košarku.ko ovde priča o basketu? Meni su digove patike totalno Christian Bale u Fighteru.word
Valk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 simpatičan mi je adidas, imaju super modele i cenim ljude koji ih vole al samo to. neudobne su strašno :(fala na cenjenju al' ovo poslednje ti ne stoji, n i k a k o!a propos basketa, moja jača polovina nosi samo i isključivo nike Jordan. neće ni da čuje da kupi druge patike iako su mu ove trenutne na izdisaju.
ducca Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) KAd smo vec kod tika, i to dubokih, jurim vake al jos ne uspeh da ih nadjem u nas... Verovatno cu da end up-ujem sa potonjim ovih dana: Edited January 15, 2012 by ducca
Recommended Posts