Jump to content

Featured Replies

ajoj, znam ih, divne su. ali mnogo skupe.
tiho ću patiti dok njima ne padne cena, ili meni ne padne neka povišica, bonus, tezga, whatever.
  • Replies 6.1k
  • Views 744.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• opet sam muza jamamotou  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nisu bile muške? ❤️🏳️‍🌈

• sebago, bilo da su u raskošnoj boji ili obične, i bez obzira na model su obuća sa porukom  I will never have sex again    ove sandale su još i podnošljive.       

Posted Images

stone-island-adidas-five-two-3-samba-2.jpgstone-island-adidas-five-two-3-samba-1.jpgufufufuf

Edited by Arbeitmann

to bi mirelamu resilo problem pertala. lepe su al ja ipak vise volim sa pantljikama.

• 3 weeks later...

Kako na slici pokvareno sakriju pertle... Imaju dva metra, ne znam kako da ih vezem <_<

post-190-13230162628771.jpg

URfAz.jpg

želim ovo:4950280401_7b1833d104_z.jpgje l imaju neki poseban naziv? kako da tragam za njima?

Probaj ovde:GeneralovaRadnja.jpg

Edited by dig_chohano

želim ovo:je l imaju neki poseban naziv? kako da tragam za njima?
bilo mi logicno da ukucam "indian boots" u google, i na prvoj liniji ispalo nasla Minnetonka Indian Style Fringe Boots(koriscene, na e-bay).onda ukucala Minnetonka Indian Style Fringe Boots u google i ispalo ovo:http://www.indianvil...com/smmocs.htmlpa ti tragaj dalje...haug!

Edited by PointTaken

URfAz.jpg
uuu, wub ideja
želim ovo:
ma jok...
  • 1 month later...

otkantala sam timberland i posvetila se kaubojstini zvanoj frye.Grey-Leather-Frye-Womens-Melissa-Button-BackZip-Boots-.jpga nisam nesto bila ljubitelj kaubojskih cizmi. no, ove imaju neku bogovsku kozu, a i izrada je impeccable..jos se prave u meksiku. juhuuu, robert rodrigez da me vidi!

Divne!

Bili danas u Holandiji...nenormalni popusti u nekim prodavnicama...kupili 3 para patika za 110 Euro (sve po 50% off).ja kupio ove:nike-dunk_low-white_red_black-1.jpgzena ove:445-vans-authentic-navy-a.jpgiAsics%20Onitsuka%20Tiger%20Mexico%2066s%20Low%20White%20Blue%20Red_02.jpg

drulcina na svepajebemmumater angry.gif

+1

što ovo nema na sniženju? <_< hanon-reebok-pump-20-omni07.jpghanon-reebok-pump-20-omni08.jpghanon-reebok-pump-20-omni06.jpgpao sam u depresiju zbog kupovne nemoći :cry: sutra trčim u radnju po njih pa nek gladujem metar dana