Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted
ajoj, znam ih, divne su. ali mnogo skupe.
tiho ću patiti dok njima ne padne cena, ili meni ne padne neka povišica, bonus, tezga, whatever.
Posted (edited)
stone-island-adidas-five-two-3-samba-2.jpgstone-island-adidas-five-two-3-samba-1.jpgufufufuf Edited by Arbeitmann
Posted

to bi mirelamu resilo problem pertala. lepe su al ja ipak vise volim sa pantljikama.

• 3 weeks later...
Posted

Kako na slici pokvareno sakriju pertle... Imaju dva metra, ne znam kako da ih vezem <_<

post-190-13230162628771.jpg

Posted

želim ovo:4950280401_7b1833d104_z.jpgje l imaju neki poseban naziv? kako da tragam za njima?

Posted (edited)

Probaj ovde:GeneralovaRadnja.jpg

Edited by dig_chohano
  • 1 month later...
Posted

otkantala sam timberland i posvetila se kaubojstini zvanoj frye.Grey-Leather-Frye-Womens-Melissa-Button-BackZip-Boots-.jpga nisam nesto bila ljubitelj kaubojskih cizmi. no, ove imaju neku bogovsku kozu, a i izrada je impeccable..jos se prave u meksiku. juhuuu, robert rodrigez da me vidi!

Posted

Bili danas u Holandiji...nenormalni popusti u nekim prodavnicama...kupili 3 para patika za 110 Euro (sve po 50% off).ja kupio ove:nike-dunk_low-white_red_black-1.jpgzena ove:445-vans-authentic-navy-a.jpgiAsics%20Onitsuka%20Tiger%20Mexico%2066s%20Low%20White%20Blue%20Red_02.jpg

Posted

što ovo nema na sniženju? <_< hanon-reebok-pump-20-omni07.jpghanon-reebok-pump-20-omni08.jpghanon-reebok-pump-20-omni06.jpgpao sam u depresiju zbog kupovne nemoći :cry: sutra trčim u radnju po njih pa nek gladujem metar dana