November 14, 201113 yr ajoj, znam ih, divne su. ali mnogo skupe.tiho ću patiti dok njima ne padne cena, ili meni ne padne neka povišica, bonus, tezga, whatever.
November 17, 201113 yr to bi mirelamu resilo problem pertala. lepe su al ja ipak vise volim sa pantljikama.
December 4, 201113 yr Kako na slici pokvareno sakriju pertle... Imaju dva metra, ne znam kako da ih vezem <_<
December 9, 201113 yr želim ovo:je l imaju neki poseban naziv? kako da tragam za njima?bilo mi logicno da ukucam "indian boots" u google, i na prvoj liniji ispalo nasla Minnetonka Indian Style Fringe Boots(koriscene, na e-bay).onda ukucala Minnetonka Indian Style Fringe Boots u google i ispalo ovo:http://www.indianvil...com/smmocs.htmlpa ti tragaj dalje...haug! Edited December 9, 201113 yr by PointTaken
January 11, 201213 yr otkantala sam timberland i posvetila se kaubojstini zvanoj frye.a nisam nesto bila ljubitelj kaubojskih cizmi. no, ove imaju neku bogovsku kozu, a i izrada je impeccable..jos se prave u meksiku. juhuuu, robert rodrigez da me vidi!
January 12, 201213 yr Bili danas u Holandiji...nenormalni popusti u nekim prodavnicama...kupili 3 para patika za 110 Euro (sve po 50% off).ja kupio ove:zena ove:i
January 15, 201213 yr što ovo nema na sniženju? <_< pao sam u depresiju zbog kupovne nemoći sutra trčim u radnju po njih pa nek gladujem metar dana