Hippie Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ja sam strastveni ljubitelj dobre obuce, svih vrsta.. postoje par cipela koje sam kupila jos u Srbiji i donela ih ovde, ali nikad nisam imala prilike da pronadzem/priustim mnoge od njih, posebno starke i martinke ciji je izbor, tamo na brdovitom Balkanu jako mali....... elem, obzirom da je zima.. oduvek sam zelela da imam jedan par crnih cizmica, bas ovakvih...dok ih nisam ugledala jednog dana, prosle godine..... bile su jako skupe, al mi se srce nepovratno zalepilo za njih cuvam ih ko da su, ne znam, deo mene...
Matilda Ivancic Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 (edited) svi smo mi cipeliciedit-jel ovo koza il sluzokoza? Edited December 16, 2007 by kum_spasoje
nexus13 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 to je Donald J Pliner aj ako neko ima lokaciju prodavnice negde u Jurop, neka je baci....
Nicol Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 (edited) i ti si uočila zebru? :D Edited December 16, 2007 by Nicol
Hippie Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 zasto nema vise muskaraca koji bi ovo nosili...kako to samo dobro stoji.. pa jos uz par lucky brand farmerica.... uff......
bup Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 zasto nema vise muskaraca koji bi ovo nosili...kako to samo dobro stoji.. pa jos uz par lucky brand farmerica.... uff......"11. If you won't dress like the Victoria's Secret girls, don't expect us to act like soap opera guys."
Hippie Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 kad vech pomenu, evo mog izbora cizmica iz kolekcije Victoria's Secret
cyberwor/L/d Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nisam odavno videla videla jeziviji model!
bup Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 kad vech pomenu, evo mog izbora cizmica iz kolekcije Victoria's Secreteto, kad porastem i budem imao zensku, ako bude nosila ovakve cizme i ja cu one gore, ako bude trazila, mame mi.
bup Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 da se razumemo, uzasno su (mi) ruzne. :) narocito to balansiranje izmedju fensi i kaubojskog stila. ako si kauboj, ondak si u teksasu, teras krave, musav i strokav. ako si fensi onda nosis nekakve lakovane cipelice od mercedesa do ofisa... ni jedan ni drugi stil nemaju veze sa 99,99% muske populacije, osim u glavama zena.
Hippie Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 fuj za predrasude... fuj za generalizacije.......ok, ipak, aj da vidim zasto ondak nema muskaraca koji nose ovako nesto...il moras da budes Englez da bi ih nosijo?
Recommended Posts