Jump to content

Jugoistočna Azija

Featured Replies

Nasli smo let za Danang (Vietnam za 400 dolara), a onda Seul za 100, tu 6 noci, pa emiratima za Bgd za 500. Sa sve prtljagom.

U danangu booking gori. Od Hiltona, Melie....ima u samo gradu hotela 5* sa ocenom preko 9, bukvalno 250 eur 10 noci za dvoje.

• Replies 107
  • Views 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• KL   singapur                

• Singapur - prosao mnogo jeftinije nego sto sam mogao da pozelim. Vrh hotel u litl Indiji, spavao u zlatnom krevetu sa zlatnim lavovima 🤣🤣🤣 Klopa na ulici predobra i za presmesne pare. Botanicke b

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Od etno cetvrti, arapska je najvise fejk ali I najsredjenija, indijska mi najlepsa a kineska nista posebno osim eventualno klope. Preporucujem ulaz u indijski hram u njihovoj cetvrti, prilicno zivopis

Posted Images

to sve 1-way karte? znači 1000 za all-in?

zavidim za emirate, jedna od omiljenih, valjda se nisu sjebali ovih nešto godina koliko ih nisam koristio.

Da da 1000 ukupno ceo zacarani krug. Jeftiniji je seul bgd emiratima nego bgd seul, pa cemo morati prvo plaze po Vietnamu pa Seul.

Nisam nikad putovao emiratima, Ali da se pohvalim da smo redovno u kataru I zbog jednog peha smo (mojom krivicom) zavrsili u biznis klasi. Za Kolombo. Zeleo Sam zauvek da ostanemo u vazduhu.