beyoncé Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) forum više ne podržava bandcamp :( Edited December 7, 2017 by beyoncé
Nebojsa Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 On 11/8/2017 at 9:37 PM, maheem said: siguran sam da je vladavspeople već lepio ovaj album ovde al moram i ja da podebljam što se mene tiče album godine. deep like titanic! fenomenalno je izmešao pregršt žanrova i u svakom od njih svaki instrument zvuči prejebeno. lirika duboka, mračna, lična, ma sve 10 mali bump - po pitchforku takodje - najbolji rok (?!) album godine... malo mi je nategnuta njihova klasifikacija zanrova - npr. na istoj listi na drugom mestu su the war on drugs, a negde ispod broken social scene - u mojoj glavi svaki na prvom mestu u svom zanru: fusion (sta drugo? gde recimo "staviti" jednog sufjana, james blakea ili owen palletta?), rock, indie.
Haralampije Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 ko preozbiljno shvata pitchfork posle nekog vremena mu opadne kosa
maheem Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 On 12/14/2017 at 12:06 PM, Nebojsa said: mali bump - po pitchforku takodje - najbolji rok (?!) album godine... malo mi je nategnuta njihova klasifikacija zanrova - npr. na istoj listi na drugom mestu su the war on drugs, a negde ispod broken social scene - u mojoj glavi svaki na prvom mestu u svom zanru: fusion (sta drugo? gde recimo "staviti" jednog sufjana, james blakea ili owen palletta?), rock, indie. bzvz je praviti liste po pravcima zbog gomile nesvrstanih muzičara. Dobri poljaci iz oktobra: Zimpel/Ziolek https://instantclassic.bandcamp.com/album/zimpel-zio-ek
bad music for bad people Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 iz prošle godine, ali je odlično
Papovac Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 upravo doso da stavim davida. sta bi na kraju? dolazi na exit ili ne?
Recommended Posts