December 14, 20177 yr On 11/8/2017 at 9:37 PM, maheem said: siguran sam da je vladavspeople već lepio ovaj album ovde al moram i ja da podebljam što se mene tiče album godine. deep like titanic! fenomenalno je izmešao pregršt žanrova i u svakom od njih svaki instrument zvuči prejebeno. lirika duboka, mračna, lična, ma sve 10 mali bump - po pitchforku takodje - najbolji rok (?!) album godine... malo mi je nategnuta njihova klasifikacija zanrova - npr. na istoj listi na drugom mestu su the war on drugs, a negde ispod broken social scene - u mojoj glavi svaki na prvom mestu u svom zanru: fusion (sta drugo? gde recimo "staviti" jednog sufjana, james blakea ili owen palletta?), rock, indie.
December 16, 20177 yr On 12/14/2017 at 12:06 PM, Nebojsa said: mali bump - po pitchforku takodje - najbolji rok (?!) album godine... malo mi je nategnuta njihova klasifikacija zanrova - npr. na istoj listi na drugom mestu su the war on drugs, a negde ispod broken social scene - u mojoj glavi svaki na prvom mestu u svom zanru: fusion (sta drugo? gde recimo "staviti" jednog sufjana, james blakea ili owen palletta?), rock, indie. bzvz je praviti liste po pravcima zbog gomile nesvrstanih muzičara. Dobri poljaci iz oktobra: Zimpel/Ziolek https://instantclassic.bandcamp.com/album/zimpel-zio-ek