maheem Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 siguran sam da je vladavspeople već lepio ovaj album ovde al moram i ja da podebljam što se mene tiče album godine. deep like titanic!fenomenalno je izmešao pregršt žanrova i u svakom od njih svaki instrument zvuči prejebeno. lirika duboka, mračna, lična, ma sve 10
Joe D Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 jos kad bi reko, koji album je u pitanju king krule - the ooz je u pitanju meni je onako, dosadnjikav.
Nebojsa Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 (edited) zajebana kombinacija ovaj krule - talentovani eklektik depresivac. zvuk kise koja lije tokom pola albuma ono bas oraspolozi coveka. svidja mi se na momente poigravanje tipa morphine saksa, pa james blake pevanje, do meri popins minijaturica. voleo bi da covek napravi nesto veselije - ovo je prilicno mracno. edit: btw, mnogo vise mi se svideo u kombinaciji s mount kimbiem, a ciji album, ukoliko vec nije bio ovde, preporucujem svima koji cijene slicno zezanje s zanrovima. Edited November 9, 2017 by Nebojsa
vladavsnarod Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 jel overio neko? postpank disko minimalizam, al ono britanija 120 posto, meni dojaja Stavaljali smo i ranije albume sigurno. Overio sam ih ja uzivo Juna, odlican set sa sve provizavanjem Teenage Fun Club-a ciji je zvuk probijao sa glavne bine :) https://www.youtube.com/watch?v=0zy6Pz-EVQk
vladavsnarod Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 siguran sam da je vladavspeople već lepio ovaj album ovde al moram i ja da podebljam što se mene tiče album godine. deep like titanic! fenomenalno je izmešao pregršt žanrova i u svakom od njih svaki instrument zvuči prejebeno. lirika duboka, mračna, lična, ma sve 10 Bio je osvrt na drugoj temi na njega i brata mu po sentimentu Cosmo-a https://www.youtube.com/watch?v=SpuT1Yej1l0
maheem Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 (edited) Bio je osvrt na drugoj temi na njega i brata mu po sentimentu Cosmo-a može linak za taj osvrt? sviđa mi se ovaj ep. fine ekspresije i muziciranje, bubanj i đitra se baš lepo igraju. jebote šta sipaju ovim klincima u vodu i hranu?! Edited November 9, 2017 by maheem
maheem Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 (edited) zajebana kombinacija ovaj krule - talentovani eklektik depresivac. zvuk kise koja lije tokom pola albuma ono bas oraspolozi coveka. svidja mi se na momente poigravanje tipa morphine saksa, pa james blake pevanje, do meri popins minijaturica. voleo bi da covek napravi nesto veselije - ovo je prilicno mracno. edit: btw, mnogo vise mi se svideo u kombinaciji s mount kimbiem, a ciji album, ukoliko vec nije bio ovde, preporucujem svima koji cijene slicno zezanje s zanrovima. mount kimbie na čekanju, overiće se Edited November 9, 2017 by maheem
vladavsnarod Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 može linak za taj osvrt? Ne moze :) nemam pojma gde je bilo, ali nikakva dubioza. Evo ti jedna izvedba za sitne sate. https://www.youtube.com/watch?v=WFuX7H05BE0
maheem Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Tenderlonious samo shtanca i jamuje. Zanimljiv lik
Recommended Posts