Willow Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 (edited) Dobar novi Bek. Baš, onako, upbeat i uplifting, kako ga je opisao Indy. Super za štrapaciranje kroz grad sa sluškama na glavi. Lepo klizi lišen neke umetničke samodovoljnosti, smaranja, proseravanja. Dok lupiš dlanom o dlan album bude gotov, pa moraš da ga ponovo obrneš. Sve u svemu, jedan od boljih albuma ove godine. edit: "No distraction" vrh stvar. Edited October 14, 2017 by Willow
Malkmus Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Ahahaha, ova ti je dobra Kad su se OPO pojavili, Drago Borić ih je reklamirao kao srpsku verziju Mega City Four. -_-
beyoncé Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) muzički mi je bila bliža/draža na početku dok se brčkala u nojz vodama, al još uvek mi se sviđaju poruke koje šalje Edited October 19, 2017 by beyoncé
aram Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 pa meni baš to super, što je takvu poruku ovog puta zapakovala u čistu pop formu
beyoncé Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 pa meni baš to super, što je takvu poruku ovog puta zapakovala u čistu pop formu slažem se s tobom (i s njom :)) i podržavam tu subverzivnost, s tim što je ona postala društveno subverzivna onog puta kada je postala muzički dostupna pop publici (što je i logično, mislim, nije subverzija prodavati antiestablišmentske poruke marginalcima) rani albumi (npr. meni najdraži introducing...) nisu ni pokušavali da imaju tu funkciju i bili su na nivou eksperimentisanja sa zvukom, da ne kažem larpurlartistički :) nego, dosta se pravim pametna, daj malo muzike
I*m with the pilots Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 https://www.facebook.com/paraleleband/ https://paralele.bandcamp.com/ (dz) Ceo album prosto jako, jako prijatan. Pozajmicu prijateljev opis: popicna psihodelija
Hippie Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 slatko! da je Twin Peaks The Return valjao, ovo bi za sezonu bilo idealno
Lancia Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Stvarno ti se svidja? Meni je poprilicno naporan za slusanje, prosli album je bio puslica.
aram Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 jes zahtevan, ali mi nije nista slabiji od prethodnog...
Recommended Posts