October 6, 20177 yr Novi Caretaker, It's free because I mean it and you're worth it. Give it all or nothing. https://leylandkirby.bandcamp.com/album/we-so-tired-of-all-the-darkness-in-our-lives
October 10, 20177 yr da li je moguce da na nekoliko topica gde su thundercat i childish gambino relativno skoro dobijali hvalospeve, niko ne pomene ovo remek delo?
October 11, 20177 yr da li je moguce da na nekoliko topica gde su thundercat i childish gambino relativno skoro dobijali hvalospeve, niko ne pomene ovo remek delo? pa šta fali da ga ti podeliš :D ja ga prespavao, čuo sam samo ovu: juče poslušao ceo album, okačio si ga na pravo mesto. sad ću ga pustiti opet. thanx
October 13, 20177 yr Stiglo jutros zorom... U stvari, prva stvar ujutro, proverim na Spotify da li slučajno nema. Nema. :( Pola sata kasnije, sednem u auto, stavim smartfon na svoje mesto, kad mi izađe poruka "novi album od Becka". I odmah ga na licu mesta downloadujem (moj wifi dobacuje dole do parkinga)... I ceo dan vrtim. Uzdižući majstorski uobličen pop, prava uživancija. "Dear Life" je najbolja pesma ikada, revisit "Lady Madonne" koji je zaista dovodi u 21. vek.
October 13, 20177 yr Žena as (hehehe) u svakom pogledu, ali nekako se svi ti asovi ne dodaju do velike cifre? Možda ovaj novi album dobaci dalje...
October 13, 20177 yr Stiglo jutros zorom... U stvari, prva stvar ujutro, proverim na Spotify da li slučajno nema. Nema. :( Pola sata kasnije, sednem u auto, stavim smartfon na svoje mesto, kad mi izađe poruka "novi album od Becka". I odmah ga na licu mesta downloadujem (moj wifi dobacuje dole do parkinga)... I ceo dan vrtim. Uzdižući majstorski uobličen pop, prava uživancija. "Dear Life" je najbolja pesma ikada, revisit "Lady Madonne" koji je zaista dovodi u 21. vek. Indijana, trista ti kengura i tasmanijskih djavola, opet si poceo da pustas talijanku¿ Ovo cak nije ni njanjavac :)