Indy Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Novi dolazeći šingl za Nai Palm. Lorin Hil živi...
I*m with the pilots Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Novi Caretaker, It's free because I mean it and you're worth it. Give it all or nothing. https://leylandkirby.bandcamp.com/album/we-so-tired-of-all-the-darkness-in-our-lives
Lancia Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 sjajna, smuti, spuki Melanie De Biasio. album Lilies
vladavsnarod Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) pogresan topik Edited October 10, 2017 by vladavsnarod
Nebojsa Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 da li je moguce da na nekoliko topica gde su thundercat i childish gambino relativno skoro dobijali hvalospeve, niko ne pomene ovo remek delo?
Jimmy Kowalski Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 From the upcoming final studio album, Soul of a Woman..
vladavsnarod Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oiNrdaxZLbg&list=RDoiNrdaxZLbg&t=2
maheem Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 da li je moguce da na nekoliko topica gde su thundercat i childish gambino relativno skoro dobijali hvalospeve, niko ne pomene ovo remek delo? pa šta fali da ga ti podeliš :D ja ga prespavao, čuo sam samo ovu: juče poslušao ceo album, okačio si ga na pravo mesto. sad ću ga pustiti opet. thanx
Indy Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Stiglo jutros zorom... U stvari, prva stvar ujutro, proverim na Spotify da li slučajno nema. Nema. :( Pola sata kasnije, sednem u auto, stavim smartfon na svoje mesto, kad mi izađe poruka "novi album od Becka". I odmah ga na licu mesta downloadujem (moj wifi dobacuje dole do parkinga)... I ceo dan vrtim. Uzdižući majstorski uobličen pop, prava uživancija. "Dear Life" je najbolja pesma ikada, revisit "Lady Madonne" koji je zaista dovodi u 21. vek.
Indy Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Žena as (hehehe) u svakom pogledu, ali nekako se svi ti asovi ne dodaju do velike cifre? Možda ovaj novi album dobaci dalje...
Lancia Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Stiglo jutros zorom... U stvari, prva stvar ujutro, proverim na Spotify da li slučajno nema. Nema. :( Pola sata kasnije, sednem u auto, stavim smartfon na svoje mesto, kad mi izađe poruka "novi album od Becka". I odmah ga na licu mesta downloadujem (moj wifi dobacuje dole do parkinga)... I ceo dan vrtim. Uzdižući majstorski uobličen pop, prava uživancija. "Dear Life" je najbolja pesma ikada, revisit "Lady Madonne" koji je zaista dovodi u 21. vek. Indijana, trista ti kengura i tasmanijskih djavola, opet si poceo da pustas talijanku¿ Ovo cak nije ni njanjavac :)
Indy Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Meni prija, a sad kako se klasifikuje, nije mi bitno.
Recommended Posts