vladavsnarod Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=k-Kn3Kn9BYE&feature=youtu.be
beyoncé Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=k-Kn3Kn9BYE&feature=youtu.be kakav je to vučićevski duh ušao u sve muzikante, štancaju albume brže nego ja tegle sa zimnicom i delikatni je imao već jedan ove godine, ako se ne varam svejedno, dopada mi se stvar i naslov i zeleno volim te zeleno video (iako sama pesma deluje nedovršeno i jako me podseća na back to nature u prvoj polovini) s jeseni sve više tonem u psihodeliju, te imam da priložim ove pohotne melburžane samo za odrasle! i ove nešto slabije, ali mračnije francuze koji su mi privukli pažnju time što su uspeli da u spot, između ostalog, usempluju i fragmente onog videa za BJM miss june '75, odnosno, kratkog filma nekog opskurnog nemačkog autora, i delove mog omiljenog spota bombay (el guincho)
vladavsnarod Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 kakav je to vučićevski duh ušao u sve muzikante, štancaju albume brže nego ja tegle sa zimnicom Podigli su lestvicu Gizzardi, Ty Segall, Oh Sees i slicni. Oni mu dodju Zappe novog doba.
Indy Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Sreli su se u redu ispred toaleta. Ostalo je istorija, buduća... Album izlazi u decembru.
Lancia Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 bas dobar instrumentalni album. divota. Andrew Bird – Echolocations: River
maheem Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 bas dobar instrumentalni album. divota. Andrew Bird – Echolocations: River imaš linak il slušaš online?
maheem Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 samo offline :) muchas gracias hermano. čini mi se da si mi ga ti i otkrio ovde pre par godina :)
Indy Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 bas dobar instrumentalni album. divota. Andrew Bird – Echolocations: River Picikato ambijentalno... (Od svega me je najviše impresionirao info da postoji nešto što se zove "Hyperion" most... fanovi Dan Simmonsa, na okup).
Recommended Posts