Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

novo, a osrednje:edip: u stvari, na peto slusanje postaje sasvim fina pesma.

Edited by Takeshi
Posted
tennis - "origins"muz i zena, koji su se upoznali na casovima filozofije. happy.gif
Posted

Omar Sosa & Paolo Fresu featuring Jaques Morelenbaum: Alma (Ota; 10 jan 2012)20785.jpgIskren da budem album sam poslušao samo zbog njegovog imena :lol:Not my cup of tea ali je jako prijao ovog snežnog jutra :)Prepodnevna opuštajuća muzika (možda može da prođe i popodne na poslu)...

Posted
^ super album, mislim da sam kacio pre ovog topika na youtube-u.jedan mamojeb u najavi:http://www.youtube.com/watch?v=DB2qK1vTMhA&feature=player_embeddedgledam video i cekam garwooda da iskoci odnekud :D
ovi su jako dobri. ajd iščeprkaj neki pouzdani kontakt, već sam im pisao na adresu sa sajta, ali stiže prijava da nisu primili iz jebemliga kojeg razloga.
Posted (edited)
109921.jpgnovi album shearwater. u aprilu sviraju u ljubljani. vidim da imaju prostora u rasporedu, pa ocekujem da ce svirati i u zagrebu. u beogradu ih sigurno nece biti. ovde osima bada, koji juri drugacije bendove, niko ni ne dovodi novu muziku.edit> sad videh da su u medjuvremenu rupu u rasporedu popunili becom i drezdenom. znaci, morace se do ljubljane. Edited by ikar
Posted
tennis - "origins"muz i zena, koji su se upoznali na casovima filozofije. happy.gif
lep glas!
Posted
barry adamson ima odlican novi album!
opa, to mi reci :)
Posted
novi album shearwater. u aprilu sviraju u ljubljani. vidim da imaju prostora u rasporedu, pa ocekujem da ce svirati i u zagrebu. u beogradu ih sigurno nece biti. ovde osima bada, koji juri drugacije bendove, niko ni ne dovodi novu muziku.
preslusavao sam prethodnih dana, ipak je dobar i ako mi se odmah nije svideo, malo su ocvrsnuli i obogatili zvuk. uskoro novi the shins, la la la ...
Posted
preslusavao sam prethodnih dana, ipak je dobar i ako mi se odmah nije svideo, malo su ocvrsnuli i obogatili zvuk.
a to se sad tako kaze :D ?¿ idi bre, Takeshi. album je blago receno, tjorak.