Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Laura Mvula, novo soul ime koje dolazi iz Britanije. Lepotica fantasticnog glasa.nastup kod Grahama Nortona:

Album Sing to the Moon u prodaji od proslog meseca.Laura-Mvula-Sing-To-The-Moon.jpg
Posted

Alice Russel - To Dustalice_russel_to_dust.jpgVrlo dobar, odlican 4+.Snimak sa koncerta:

Posted
novi Rachid Taha - Zoomweb tv na zvanicnom sajtu ce vam reci sve o novom albumu. gosti razni, glavni Mick Jones, a tu su i Eric Cantona, Oxmo Puccino, Femi Kuti, ...http://youtu.be/A6WIbvwcVUg
Posted

Kaceno je na now playing, ali definitivno zasluzuje da se nadje i na ovom topicu.jose-james-no-beginning-no-end-soul-jazz-nu-soul-blue-note-robert-glasper.jpgCista 5. Ozbiljan kandidat za album godine..Par friskih snimaka sa koncerata :

Posted

:lolol:tip je odlican, ja sam mislio da je kontekstualni spektakl u pitanju, al tip kida pa razvaljuje !

Posted (edited)

malo LA skahttp://www.youtube.com/watch?v=I9XMb2PomEQ

Edited by mustang
Posted (edited)

ma da, nije novo - prethodno je objavljeno u velikodusnoj ediciji od 5 komada u 1978 Niameju; 2 primerka su iz radoznalosti kupljena pa presnimljena narodnjacima, a 2 su izgubljena u vihoru gradjanskog rata, a ovaj jedan primerak je sacuvala njegova baba-tetka koja je znala da je on tu kao nesto to prcko i zanimao se, no eto igrom slucaja je nije bacila evilsmile.gifuzgred, kad je kaseta iz 1978 pa jos iz ovakvog (nehumano vrelog!) geografskog podneblja i cuvana u ko zna kakvim uslovima to znaci da kad je digitalizujes vrlo likely imas samo jedan take-a da je snimis, jer instantno deteriorira i postaje useless junk. inace po vizuelnom identitetu Sahel Sounds lejbla i nekim drugim hintovima mislim da imamo svih razloga da sumnjamo da artisti dobijaju nekakav novac od ovih izdanja. zato je prevashodna preporuka konzumirati i uzivati, ali biti izuzetno oprezan sa mitomanijom. mali hint sa oficijelnog bandcampa:

Today his cassettes are rare objects, highly sought by fine art connoisseurs and experimental music collectors in Niamey.
edit: inace, ljudi redom odlepljuju na ovaj release. drago mi je da se i tebi dojmi, Zverilo :) Edited by DarkAttraktor
Posted

ma salio sam se naravno - meni je sasvim novo, najmanje je bitno kada je snimljenohvala sto si podelio!

• 2 weeks later...