Jump to content
IGNORED

Novo, a dobro!

Gonzo

Recommended Posts

Posted

James Blake - Overgrown (Polydor, april 2013)James-Blake-Overgrown-608x607.jpgdečko je car! fenomenalan glas, odlični tekstovi i muzika. muzika koja je minimalna ali tačno pogađa atmosferu pesama8/10

Posted
mislis mudhoney ili uopste grunge?
ne mislim nista, samo sam hteo da da se ogradim zbog sherovanja te klinacke muzike :P
edit:super ti je avatar
hvala. evo izaberi zivotinju. mozes i ovog medjeda, ja mislim da budem malo king julien :)http://www.zooportraits.com/
Posted

hvala tebi! kako je ovo dobro!

Posted
jel ti nesto govori reč "Novo" u naslovu? :D
Posted

grupa se zove tago mago a album can -_-

Posted
ja se vec nekoliko puta zeznuo pa na ovaj nakacio now playing i onda brze bolje edit (da, za naslove topica koje ste pogresno citali)..uvek je pri vrhu, pinovan, pocinje sa nov(v),a now playing 2nd coming naprosto nije dovoljno prodoran :D
Posted
Jebiga, pogresio topik :DIz nekog razloga uvek mislim da je Now Playing uvek na vrhu.Kad smo vec kod novog...novi The Knife razbija.Ako se izbace one dve ambijetalne pesme od 10 i 20 minuta.
Posted
First Listen: Bombino, 'Nomad'image2-extralarge_1359740199499_wide-474bce033761acc5a765f40c8ef976fe2797a1e6-s40.jpg
Ja sam cuo jednu stvar s tog novog, i cini mi se malo previse elektricno (za 1 Afrikanca). Inace i dalje obozavam 1. album.
Zajeb'o sam se ovo gore, ovo otkida koliko je dobro.