Jump to content

Parks and Recreation

53 members have voted

1. 1. Omiljeni lik iz serije?

• Leslie Knope
    • Ron fucking Swanson
    • April Ludgate
    • Andy Dwyer
    • Chris Traeger
    • Jean-Ralphio, heeeeeoooo
    • Tom Haverford
    • Ann Perkins!
      0
    • Tammy 2
    • Ben Wyatt
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
Možda je problem što sam intenzivno gledao poslednje tri sezone Modern Family ovih dana, u poređenju sa čim su Parks & Rec prilično... mlaki.
MOLIM MODERATORA JEDAN PERMABAN ZA VINIJA!!!!!!!!!!!!!!!(Nisu iste serije, ne znam kako ih porediš. Ja mnogo volim Modern Family, a P'n'R mi je draži, ali su mi babe i žabe. I da, jeste poslednjih nekoliko epizoda njanjavo, ali to je dobro :) )

Pa ne poredim ih, samo tražim razlog zbog kog mi nešto ne štima u vezi sa Parks & Rec u poslednje vreme. Računam možda je do mene, a ne do njih...Mada ako ćemo realnije, neizbežno je da se malo uspori posle tri sezone - jako su ograničeni tipom radnje i mestom dešavanja, lokalna vlast i majušni gradić u Indijani, svi zaposleni na istom mestu, svako svakog zna... teško im je da izvlače stalno novog zeca iz šešira, a da ne bude nešto glupavo kao ova Mona Liza, ili nešto razvučeno kao ovaj zaplet oko En i bebe.

• 3 weeks later...
  • Author
Rob Lowe@RobLowe New #parksandrec tonight!! And EVERY Thurs from now on. No more repeats. No more other shows in our slot that aren't as funny.
Urrrraaa!!

A koji su to shows išli u njihovom slotu?

• Author
A koji su to shows išli u njihovom slotu?
Neki koji nisu toliko smešni.

Jedan od onih momenata kada otvaraš temu i nadaš se da odgovor na pitanje koje si u prošlom prolasku već video neće biti onaj koji je tebi tad pao na pamet, ali si odustao od pisanja pošto si skontao da će zvučati glupo, a onda se svejedno nasmeješ i svet je za nijansu manje turobno mesto...

Edited by Oxymoron

To je to... tu smo svi...

Pa ne poredim ih, samo tražim razlog zbog kog mi nešto ne štima u vezi sa Parks & Rec u poslednje vreme. Računam možda je do mene, a ne do njih...Mada ako ćemo realnije, neizbežno je da se malo uspori posle tri sezone - jako su ograničeni tipom radnje i mestom dešavanja, lokalna vlast i majušni gradić u Indijani, svi zaposleni na istom mestu, svako svakog zna... teško im je da izvlače stalno novog zeca iz šešira, a da ne bude nešto glupavo kao ova Mona Liza, ili nešto razvučeno kao ovaj zaplet oko En i bebe.
imho, modern family je negde na granici katastrofe. p&r su za njih izmislili mastovitost

Edited by Ravanelli

• Ann Perkins: Do you have any history of mental illness in your family?
  • Ron Swanson: I have an uncle who does yoga.
  • Ann Perkins: Allergies?
  • Ron Swanson: Cowardice and weak-willed men. And hazelnuts.
  • Ann Perkins: Sexual history?
  • Ron Swanson: Epic and private.

covece... <3 <3 <3

• Author
  • Ann Perkins: Do you have any history of mental illness in your family?
  • Ron Swanson: I have an uncle who does yoga.
  • Ann Perkins: Allergies?
  • Ron Swanson: Cowardice and weak-willed men. And hazelnuts.
  • Ann Perkins: Sexual history?
  • Ron Swanson: Epic and private.

covece... <3 <3 <3

Exercise? - Woodworking and sex.+banana na krajuFantastična epizoda, jedna od najdražih ikad.
  • Author

NEEEEEEE!!!!!

OHeir1_normal.jpgJim O'HeirVerified account@JimOHeir Hey friends...thanks for all the concern about me leaving the show. Jerry retirement episode is Thurs. but I can't reveal any spoilers.

Tuga. :(... dovode nekoga novog or w00t?

Dammit Jerry, it's your fault!Bas steta, najbolje fore su isle na njegov racun :)

Edited by Barsa