Jump to content
IGNORED

Australian Open PbP

Garnirung

Recommended Posts

Posted
Lu, Fala, Kukuškin..nastavite niz. A nekad je njegov kvalitet bio upravo da ne gubi od ovakvih protivnika.
pa to je zato sto je nekada u drugim kolima GS gubio od kvalitetnih igraca jer nije bio nosilac... sada mu pajaci dolaze u prva dva kola, ali dzabe kada se sasere
  • Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

113

• anantaram

98

• bergasa19

41

• tsva

27

Posted

ma njega je psihički urnisao onaj meča sa marejem u kom je servirao za meč, ako se ne varam

Posted

Mozda bi trebao da se prizeni..kao Janko. Onda ce mozda svi insekti koji mu tumaraju po glavi sazvati skupstinu i dogovoriti se da treba da rade u interesu gazde. Ovo tvrdi moja keva, zena koja prati tenis jos pre pojave Djokovica.

Posted
ma njega je psihički urnisao onaj meča sa marejem u kom je servirao za meč, ako se ne varam
tačno....od tada ne može da se sastavi. Druga stvar koja njega 'ebe je što je od agresivnog igrača koji poene završava u par udaraca naprasno zaključio da mu pušeraj mnogo više odgovara. Otkad je počeo da push tada je krenuo i puš...
Posted
Ovo tvrdi moja keva, zena koja prati tenis jos pre pojave Djokovica.
Tvoja keva u stvari tvrdi da samo žena može muškarca dovesti u red. Nema to mnogo veze sa tenisom...biggrin.gif
Posted
Tvoja keva u stvari tvrdi da samo žena može muškarca dovesti u red. Nema to mnogo veze sa tenisom...biggrin.gif
Da,ko zna sta zeli da mi poruci time :huh: Ali na Janka je izgleda delovalo pozitivno. Zna i Viktor da barata reketom ali koze kod njega nikako da budu na broju. Mozda kad prestane da juri starlete i bude igrac za top 10 od njega.
Posted
:lol: :lol: :lol:
Da,ko zna sta zeli da mi poruci time :huh:
pa da nadjes sebi muza, sta drugo!btw, jeste sigurni da je Viktor servirao za mec? to ono na Wimbledonu? znam da je imao 2-0, i raspalog Murraya, ali se ne secam da je servirao za mec... mada mozda jeste, mozak mi ko surutka u zadnje vreme
Posted

Na RG je imao 5-3 i servis u petom set...zilion posto

Posted
eto vidis... ja jos pomesao turnire :lol: o boze dragi o cemu li ja mislim...a Hewitt reternira ko u mladosti! uzivanje mi je gledati ga danas, koliko god da ga nisam podnosio ranije...
Posted (edited)
...i 30:0, ako se dobro sećam. Edited by Drug Chabor
Posted

E jbg, nateraces me da gledam sad. Sta je bilo?

Posted

Samo? <_< Uze Nadal brejk, gotovo je ovo.