freakns Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Lu, Fala, Kukuškin..nastavite niz. A nekad je njegov kvalitet bio upravo da ne gubi od ovakvih protivnika.pa to je zato sto je nekada u drugim kolima GS gubio od kvalitetnih igraca jer nije bio nosilac... sada mu pajaci dolaze u prva dva kola, ali dzabe kada se sasere
duda Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ma njega je psihički urnisao onaj meča sa marejem u kom je servirao za meč, ako se ne varam
SNARC Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Mozda bi trebao da se prizeni..kao Janko. Onda ce mozda svi insekti koji mu tumaraju po glavi sazvati skupstinu i dogovoriti se da treba da rade u interesu gazde. Ovo tvrdi moja keva, zena koja prati tenis jos pre pojave Djokovica.
Jean-Luc Picard Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ma njega je psihički urnisao onaj meča sa marejem u kom je servirao za meč, ako se ne varamtačno....od tada ne može da se sastavi. Druga stvar koja njega 'ebe je što je od agresivnog igrača koji poene završava u par udaraca naprasno zaključio da mu pušeraj mnogo više odgovara. Otkad je počeo da push tada je krenuo i puš...
Jean-Luc Picard Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ovo tvrdi moja keva, zena koja prati tenis jos pre pojave Djokovica.Tvoja keva u stvari tvrdi da samo žena može muškarca dovesti u red. Nema to mnogo veze sa tenisom...
SNARC Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tvoja keva u stvari tvrdi da samo žena može muškarca dovesti u red. Nema to mnogo veze sa tenisom...Da,ko zna sta zeli da mi poruci time Ali na Janka je izgleda delovalo pozitivno. Zna i Viktor da barata reketom ali koze kod njega nikako da budu na broju. Mozda kad prestane da juri starlete i bude igrac za top 10 od njega.
freakns Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tvoja keva u stvari tvrdi da samo žena može muškarca dovesti u red. Nema to mnogo veze sa tenisom... :lol: Da,ko zna sta zeli da mi poruci time pa da nadjes sebi muza, sta drugo!btw, jeste sigurni da je Viktor servirao za mec? to ono na Wimbledonu? znam da je imao 2-0, i raspalog Murraya, ali se ne secam da je servirao za mec... mada mozda jeste, mozak mi ko surutka u zadnje vreme
Jean-Luc Picard Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Na RG je imao 5-3 i servis u petom set...zilion posto
freakns Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Na RG je imao 5-3 i servis u petom set...zilion postoeto vidis... ja jos pomesao turnire o boze dragi o cemu li ja mislim...a Hewitt reternira ko u mladosti! uzivanje mi je gledati ga danas, koliko god da ga nisam podnosio ranije...
Drug Chabor Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Na RG je imao 5-3 i servis u petom set...zilion posto...i 30:0, ako se dobro sećam. Edited January 19, 2012 by Drug Chabor
crtamOrasi Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 E jbg, nateraces me da gledam sad. Sta je bilo?
Recommended Posts