freakns Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ako je ovo otaljavanje, ja sam bred pit. a nisam, veruj mi.meni nekako licis na Bud Spensera!
keitel Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ako je ovo otaljavanje, ja sam bred pit. a nisam, veruj mi.Daleko od otaljavanja, u rezultatskom smislu. Novak ostavlja takav utisak kao da mu je svejedno.
Lancia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 meni nekako licis na Bud Spensera!i onda jel otaljavanje?¿
freakns Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 i onda jel otaljavanje?¿ja nisam ni rekao da je otaljavanje, pitaj ove pametnije
Lancia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Daleko od otaljavanja, u rezultatskom smislu. Novak ostavlja takav utisak kao da mu je svejedno.pa sta bi ti, da ti otpeva neku posle svakog poena?¿ jbt, covek riknuo od prepucavanja sa Fererom a ti bi jos i umetnicki dojam.
keitel Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 pa sta bi ti, da ti otpeva neku posle svakog poena?¿ jbt, covek riknuo od prepucavanja sa Fererom a ti bi jos i umetnicki dojam.Izgleda da se ne razumijemo baš najbolje. Ko je gledao Nadala juče, mogao je da uoči razliku.
freakns Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Izgleda da se ne razumijemo baš najbolje. Ko je gledao Nadala juče, mogao je da uoči razliku.Nadal je izgledao kao da mu je didlo premaza tigrovom mascu uguran u dupe... nisam siguran ni da je to prava stvar :D
Lancia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Izgleda da se ne razumijemo baš najbolje. Ko je gledao Nadala juče, mogao je da uoči razliku.razumemo se, Djokovic je postao mnogo bolji od kako ima veci fokus na igru nego na post reakcije na izgubljene/dobijene poene. a Nadalov ekspresionizam je pozeljan, pogotovo zbog predstojeceg duela :D
anantaram Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) :D odakle ti ovo?¿btw, zajebat je Ferer, verujem da niko ne voli da igra protiv njega.Neko vec stavio ? Djokovic ovakav nikakav bez servisa i sa nekom blagom povredom ipak dobija u 3 seta podivljalog broja 5 u odlicnoj formi. Igracina je to opaka.ps. Jesi li ti negde tamo?¿ Edited January 25, 2012 by anantaram
Lancia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Neko vec stavio ? Djokovic ovakav nikakav bez servisa i sa nekom blagom povredom ipak dobija u 3 seta podivljalog broja 5 u odlicnoj formi. Igracina je to opaka.ovo je vec za sport za decu. kolika je povreda Djokovica, vidi se da u finis meca ulazi s vecom pokretljivoscu nego Ferer.
freakns Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 dobro je, 3-0 je 3-0... sada se odmoriti za depresivno trckaralo...
anantaram Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Eto. Na kraju 3-0 za manje od 3 sata, laksi trening. Hoce li da kaze sad sta mu se desilo?
anantaram Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ovo je vec za sport za decu. kolika je povreda Djokovica, vidi se da u finis meca ulazi s vecom pokretljivoscu nego Ferer.Pa nije se Nole u 3. setu mnogo kretao, nego je krenuo jace da udara i seta Ferera. Ali je jos uvek izgledao iscedjen i morao je da seda na stolicu da dodje k sebi.
Recommended Posts