January 25, 201213 yr Ima necega dobrog u ovoj smorenoj igri Noleta. Ohrabrio je Ferera da igra ostrije i pravi greske nesvojstvene pirinejskom zidaru. 6-4 set lopta :huh:Set! :Hail: Edited January 25, 201213 yr by anantaram
January 25, 201213 yr dobro je, izvukao je ovo... Ferrer odlican za sada, jaci test nego sto sam ocekivao
January 25, 201213 yr Od 4:3 za Ferera poceo je Novak da igra kako smo navikli. Edited January 25, 201213 yr by bergasa19
January 25, 201213 yr Sta je rekao ono "sat vremena igram -"? Je li cuo neko?kazo je: sat vremena igra u 1 stranu, u pm vise :) inace, tvrdim nepobediv je!
January 25, 201213 yr Ima necega dobrog u ovoj smorenoj igri Noleta. Ohrabrio je Ferera da igra ostrije i pravi greske nesvojstvene pirinejskom zidaru. 6-4 set lopta :huh:Set! :Hail: :D odakle ti ovo?¿btw, zajebat je Ferer, verujem da niko ne voli da igra protiv njega.bravo, Dzole.
January 25, 201213 yr Iako je 2-0, i dalje mi se ne sviđa ovo što gledam. Izvukao je veoma tijesan set a skoro da i nije pokazao emocije. Nema ovde glada, nema adrenalina, sve je nekako otaljavanje.
January 25, 201213 yr Neverovatno, delovalo je da Novak sigurno puca drugi set, ali se izvukao zadivljujućom snagom volje. Izgleda da ona povreda nije bila toliko ozbiljna, valjda može da izdrži do kraja.
January 25, 201213 yr cova adrenalin za Makicu Mukicu :Da brate, sparta na sve strane, ja ne znam kako ti ovde vidis otaljavanje. jednostavno i Ferrer igra odlicno, nemos ga ispreskakati kako hoces