January 19, 201213 yr Viktor vise nego uspesno izgubio drugi set i breakovan oma na startu treceg. nema, psiholoski dzin :D
January 19, 201213 yr ode nas mental giant opet u peti... cak i da dobije, raspasce se od umora u trecem kolu
January 19, 201213 yr Treba mu izazov...tri seta je za slabiće :PA sudeći prema slici iznad tvog posta ni izdržljivost ne bi trebalo da mu je problem...
January 19, 201213 yr stani bre, zar on jos jebe tu? ja sam mislio da su se sportazumno oterali u tri lepe...
January 19, 201213 yr stani bre, zar on jos jebe tu? ja sam mislio da su se sportazumno oterali u tri lepe...Latinosapunica na srpski način. Čas se vole a čas ne...
January 19, 201213 yr Mensecini da on najvise opsti sam sa sobom..u mozdanu koru. Koja doza autodestrukcije jebote..on i Bagdatis se kolju za mesto lidera u tome.
January 19, 201213 yr jbte kaka duda, koja je ta?Suncica Travica, vrhunska fufa. pere pegla i pusi u isto vreme. dobro, ne pere i ne pegla...Latinosapunica na srpski način. Čas se vole a čas ne...dobro je da ne pratim...Troicki konju!
January 19, 201213 yr Mensecini da on najvise opsti sam sa sobom..u mozdanu koru. Koja doza autodestrukcije jebote..on i Bagdatis se kolju za mesto lidera u tome.mislim da on i Ana imaju istog psihotarapeuta
January 19, 201213 yr cao pa-pa... njega treba unapred izbaciti sa GS turnira, ovo postaje besmisleno
January 19, 201213 yr Lu, Fala, Kukuškin..nastavite niz. A nekad je njegov kvalitet bio upravo da ne gubi od ovakvih protivnika.