Lancia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ferer kao Ferer ne moze jer nema cime.ajde, ajde. ne preterujmo.
Mauci Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Novak uzima turnir bez izgubljenog gema! Mislis bez izgubljenog poena?
morgen Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 jbt, ko da je iznenada zaboravio da igra zeza se, sad će da usledi demoliranje!
anantaram Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Rekao sam da nije sve pod kontrolom. Igra slajseve, pusta Hjuita da diktira forhendom ... koji mu je jbte
Mauci Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Novak je u govnima. A sam je kriv da se nasao u tom polozaju.
tsva Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 nije moglo bolje da ga zadesiovo ce mu sigurno pomoci da digne nivo igre. Do sada je sve bilo prelako. Prosle godine ga je probudio Dodig a ove ce Djubro
Đipalo Junuz Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Prvo sam pomislio da Đovak igra taman na granici demonstriranja sile i neizvesnog meča, da ne okrene publiku potpuno protiv sebe u narednom kolu...Onda sam pomislio da možda igra za kladionice, jer je sigurno masovno igrano na njegovu pobedu u tri seta...Sad više ne mislim ništa.
tsva Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 ostane ti da pomislis da je on na kraju krajeva ipak samo balkanac i da je posle 3:0 u trecem setu mislio da ce neko nesto da mu pokloni
Recommended Posts