Jump to content
IGNORED

Exit

kokota

Recommended Posts

Posted

buraka som sistema su bese bili pre neku godinu na exit-u?doduse, na nekoj od onih manjih bina.

Posted (edited)
btw, bio je Peter Hook pre neku godinu na Exitu. Sam, kao DJ. I bejah i ja na tom performansu. Vrlo dobar provod, sećam se da mi je to jedan od najboljih detalja sa exita.
uh da. to je bilo fenomenalno. beshe na MTV stage-u. ako se dobro secam pocheo je taman kad su Scissor Sisters zavrshili na mainu. Edited by Mercuzzio
Posted

prilicno izvesno The Damned na fjuzon stejdju.ako bude i taj Svejd i Njuorder....uh!Aj hev izdrkejtid olredi!!

Posted

na šta danas liči taj suede pitaj kurac. da su došli pre jedno 15 godina pa da pozatvaramo apoteke...

Posted

svirace ono isto sto i tad, novo nemau. Super!

Posted
uh da. to je bilo fenomenalno. beshe na MTV stage-u. ako se dobro secam pocheo je taman kad su Scissor Sisters zavrshili na mainu.
nije, bre. ss i peter se nisu desili u istom danu uopste. hook je pustao ploce prvog dana exita 2006 a ss su svirali na dan kad i pet shop boys, 09.07.
Posted
nije, bre. ss i peter se nisu desili u istom danu uopste. hook je pustao ploce prvog dana exita 2006 a ss su svirali na dan kad i pet shop boys, 09.07.
da, mislim da je bio Franz Ferdinand pre toga na MS.
Posted (edited)
na šta danas liči taj suede pitaj kurac. da su došli pre jedno 15 godina pa da pozatvaramo apoteke...
Ovako su zvučali prošle godine
svirace ono isto sto i tad, novo nemau. Super!
January 16, 2012 15:17 5 Brett Anderson: 'If the new Suede album isn't amazing, we won't release it'. Anderson then said that he had no idea when the album would be finished or when the band hoped to release it. Edited by Malkmus
Posted
:lolol:Ura za Damned! Nadam se da Empe ne lupeta.
Posted

Kad već dovode New Order, što ne dovedu istog dana i Hooka?! scenario br. 1Hook sa JD repertoarom kao predgrupa New Orderu na mejnu!a) sretnu se u bekstejdžu, pomire i Hook ponovo zasvira sa NOb) Hook premlati Barnijascenario br. 2New Order na mejnu a Hook na fjužnu u isto vreme!

Posted
Kad već dovode New Order, što ne dovedu istog dana i Hooka?! scenario br. 1Hook sa JD repertoarom kao predgrupa New Orderu na mejnu!a) sretnu se u bekstejdžu, pomire i Hook ponovo zasvira sa NOb) Hook premlati Barnijascenario br. 2New Order na mejnu a Hook na fjužnu u isto vreme!
Da je to moguce, ja bih sad lajkovao ovaj post.