Aće Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nije bio rezident nego reprezent... tako nesto je islo...a nenene, provericu jos, ali posle nekoliko uzastopnih nastupa dobio je status rezidenta, znas to ona kartica oko vrata sto dobiju ovi sto zive na djavi.
Mp40 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Onda Stereo MCs imaju i nalepnicu za parkiranje, deciji dodatak, resen boracki staz i pravo veta u kucnom savetu. Oni ni ne idu kuci. Zive u Malom Zvorniku.
holden kolfild Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 bez petera hooka :(pa to je kao da su ostali joy division kad se curtis roknuo.
copkillah Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Stone Roses?!Bio si najbliži, lokacijski :)
Kampokei Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 bez petera hooka :(pa to je kao da su ostali joy division kad se curtis roknuo.On je i sam upravo to rekao u intervju za (pret)poslednji Mojo. A ozbiljno se pokachili, Hook je u nekom nastupu ludila rekao da ce da ucini sve od sebe da sjebe New Order na svaki moguci nacin (ili vec neka varijacija na temu).
Kampokei Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 A ako dolaze New Order, to ni po cemu jos ne znaci da nece i Stone Roses.
sailorman Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) ... Edited January 27, 2012 by sailorman
Malkmus Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Pa dobro, ja sam srećan, iako su u kusom sastavu. Misim, ako je izbor između 3/4 New Ordera, ili New Ordera nikada, izbor je jasan. A Cure i Stone Roses su još uvek slobodni u dane Exita. Tako da možemo da imamo (uz mnogo sreće) jedan kvalitetni festival podgrejanih sa maksimom "bolje matori nego nikada", uz eventualno Florans sa mašinom, Lepu Lanu Delrej, ili takvim nekima koji mogu da zadovolje mlade alkoholisane ostrvljane.
teacher Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 bez petera hooka :(pa to je kao da su ostali joy division kad se curtis roknuo.+1
Quizmaster Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Bit ce HypnotizedNe staj empeju na ranu ljutu... Edited January 27, 2012 by Quizmaster
teacher Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 btw, bio je Peter Hook pre neku godinu na Exitu. Sam, kao DJ. I bejah i ja na tom performansu. Vrlo dobar provod, sećam se da mi je to jedan od najboljih detalja sa exita.
Recommended Posts