Posted January 17, 201213 yr http://www.youtube.com/watch?v=Pc5aqOxjZScUveliko traje prodaja, uskoro i prva imena.Prva "jača" glasina, Plan B.
January 24, 201213 yr biće radosti za jedno nedelju dana, ako tada objave :)"ali nije moje da pričam o tome"
January 24, 201213 yr Stone Roses?!Boss?!!Ne verujem za RH, razmažena bagra je to, a i EXIT nije ekološki osvešćen. -_-
January 24, 201213 yr Stone Roses?!Boss?!!Ne verujem za RH, razmažena bagra je to, a i EXIT nije ekološki osvešćen. -_-Pa bio je Ian Brown pre par godina, jedan od par boljih koncerata na ovom sastajalištu besposličara...
January 24, 201213 yr Pa bio je Ian Brown pre par godina, jedan od par boljih koncerata na ovom sastajalištu besposličara...Pao reunion u međuvremenu, a valjda dolaze i na Siget. Valjalo bi, baš bi valjalo!
January 24, 201213 yr @Teacher Zar to nije bilo u Beogradu?Zar je bitno šta se dešava u gradu varvara? Znam da sam gledao cara u NS.
January 24, 201213 yr @Teacher Zar to nije bilo u Beogradu?Nije bre, EXIT. Na I wanna be adored kreće pljusak i smak sveta! Jebote!Mislim, bio je i u BGu, SKC valjda, sl bio i na Đavi.
January 24, 201213 yr Nije bre, EXIT. Na I wanna be adored kreće pljusak i smak sveta! Jebote!O da, a on u nekoj džukačkoj trenerci. Podmladih se tada za nekih 15 godina...
January 24, 201213 yr Nije bre, EXIT. Na I wanna be adored kreće pljusak i smak sveta! Jebote!Mislim, bio je i u BGu, SKC valjda, sl bio i na Đavi.jedan od najboljih koncertnih momenata u mom zivotu