Clem Fandango Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Treba pročitati ovo o Nicku i toj devojci Nick mi je uvek bio gotivan, ali ne želim ni da optužujem unapred, ali ni da ga proglasim nevinim... dok se ne budu znali detalji, šta se zapravo desilo A i generalno sam protiv da se ovakve stvari iznose u javnost pre nego što se zna sve, jer čak i ako se dokaže nevinost ugled je trajno narušen
ToniAdams Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 12 minutes ago, askeladden said: Ko zeli da gleda kako sudije navlace za Tila ovako kropovano ko da je nolan rezirao
askeladden Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: dosadno Za svakoga po nesto.Verujem da ce Wondeboy i Til da izdaju zajednicko saopstenje zasto nisu poturali glave pod levice i pete iz okreta .
askeladden Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Ono,UFC preko potrebuje novu zvezdu.Til je taman.Bezobrazan,prerastao wv,tako da moze i super mec u srednjoj.Sve kako valja i dolikuje.Jedino ako mu Woodley ne otkine glavu desnom,mada sumnjam. Wonderboy ima 35 god.Od troskova verovatno ima samo da plati grappling instruktora,tako da sve sto je dobio ekstra od Whita da odradi mec je cista dobit.UFC je sve vise zabava a manje sport. Sledeci put da im podele pajsere i bejzbolke da se forumasi ne dosasjuju
ToniAdams Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 hm, bio sam ubedjen da je mladji wonderboy, bebifejs cini cuda. sad mi palo na pamet, ima li neka statistika koliko meceva su dobili ovi sto se nisu katovali kako treba, a opet nastupili? kolko me sluzi secanje, otprilike sve skorasnje.
Кристофер Лумумбо Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 3 hours ago, askeladden said: Ono,UFC preko potrebuje novu zvezdu.Til je taman.Bezobrazan,prerastao wv,tako da moze i super mec u srednjoj.Sve kako valja i dolikuje.Jedino ako mu Woodley ne otkine glavu desnom,mada sumnjam. Wonderboy ima 35 god.Od troskova verovatno ima samo da plati grappling instruktora,tako da sve sto je dobio ekstra od Whita da odradi mec je cista dobit.UFC je sve vise zabava a manje sport. Sledeci put da im podele pajsere i bejzbolke da se forumasi ne dosasjuju il kad vec nameste mec da dogovore da bude malo krvi
Кристофер Лумумбо Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: hm, bio sam ubedjen da je mladji wonderboy, bebifejs cini cuda. sad mi palo na pamet, ima li neka statistika koliko meceva su dobili ovi sto se nisu katovali kako treba, a opet nastupili? kolko me sluzi secanje, otprilike sve skorasnje. danas sam negde procita da nekatovani imaju samo jedan poraz
askeladden Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Pa da,sta zna dete sta je 5 kg?Jbga,nema vise rokanja testom da se sacuva snaga,a gubi se gledanost.Jbs onda kategorije.Jos da im puste stare snimke kako Kenji Midori dere likove 15+ kila teze od sebe..Eto Mighty Mousa protiv Romera
Recommended Posts