Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

volim rondu, ali posle onakvog seljackog ponasanja, ne mogu reci da je svrsavanje na njen poraz neocekivano.

Posted

довољна је она изјава да може било коју противницу да добије једном руком да пожелиш да је нека од њих премлати

Posted

U zaludnom vremenu nocne smene sam guglao da je Ronda levoruka ali da joj je iz nekog razloga prirodnije da koristi desnu ruku kao vodecu u rvanju.E sad zaplet je sto takvim ljudima  cesto bokserski gard  prirodno bude ortodoxan.Nasao sam da su De la hoja,Barerro i Cotto upravo levoruki ali im je ortodox instinktivan stav.Poenta je da ako je to slucaj,Ronda ce da nauci da boksuje nikada.Za ovu teoremu mi je dodatna potvrda da je uzela za trenere Wu shu sharlatana jer u njihovoj skoli kao i kod Brus Lija(Jit kon do) je desna ruka napred kao jaca, forsirani stav.Sve u svemu odatle Ono Mecka Bozana kretanje jer je telo totalno nekordinisano.

• 4 weeks later...
Posted

jep. presmesno je kako je sa spustenom levom rukom krenuo napred, potpuno amaterski.

volim sto se vidi koliko pojedini ufc superstarovi nemaju veze sa fundamentima, poput njega i ronde, recimo.

mekgregor je dojaja, jako skolovan borac i mislim da trenutno u njegovoj kategoriji jedino moze da ga dobije frenki edgar (koji je vece ranije ponizio chada mendesa, a koji je prilicno namucio mekgregora posle samo 2 nedelje priprema)

Posted

da, sto bi rekli prodavci iz sapca, vredi pogledati vajdmana i rokholda, reci cu samo da je jedan surovo izdominirao. surovo.

Posted

obavezno odgledaj. 

pored dominacije rokholda, glavni utisak mi je skandalozno sudjenje herba dina.

Posted

pa otprilike ti statsi sve govore. na ufc sudije.

Posted

хајлајти борбе рокхолда и вајдмана

hBtIqhY.gif

Posted

rokxold i vajdman sramota koliko su (juce bili) obojica losi bokseri. ni jedan juce nije zasluzio da bude u oktagonu, kao balerine se neke pipali. 

main event prosto nelogicno. peacock 13 sec pa KO. sto kazu neki meni bitni, a i spiker je odmah krenuo u odbranu da je sve regularno (a-ha), kupio aldo batine da bi jos vise iskasirali u irskoj. 

Posted (edited)

ma lik je nesumnjivo prepametan, i taj odurni trestok koristi na najbolji moguci nacin, sto je u zemlji slobode govora sasma legitimno.

radi otprilike sto je brus li navodno svojevremeno radio. uzima najbolje segmente svih borilackih vestina i to do iznemoglosti rabi.

kao sto je brus li od muhameda alija ucio kretanje, a od dzina le bela grepling, ovaj je na primer doveo sampiona u jebenoj kapueri kako bi usavrsio onaj kruzni nabod petom.

i super je ono sto je rekao posle meca, da je aldo sjajan borac, snazan i brz, ali da preciznost pobedjuje snagu, a tajming brzinu.

a brzina i snaga su nesto sa cim se radjas, dok su tajming i preciznost produkti mnoooogo treniranja.

ovo je recimo sjajno objasnjenje onog sto se dogodilo u tih 13 sekundi.

i obavezno za pogledati za sve koji vole da se posibaju :fantom:

Edited by ToniAdams
Posted

spektakularan card nocas, skoro sve borbe su bile odlicne.

ko nije gledo, nek pojuri snimke za par sati.