Ryan Franco Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 A šta znam. Imam ambivilentan stav spram tog kurčenja. Isprva sam bio u fazonu: koja indijanka ali posle sam ukapiro da je onako, dosta promišljeno i u većoj meri rekacija na resto MMA zajednicu, a i dosta je bilo alternativnih momenata. Sinoć sam prvi put pomislio, ok koj će joj sad ovo. No dobro, to filozofiranje možda i nije za ovaj topik.
mustang Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 svaka cast holly. prebrza je i vrlo pametno radi. bas je bila superiornija od ronde. ronda deluje kao da joj je prvi put u zivotu u oktagonu. mozda cyborg vs holm?
Mil@n Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 (edited) Čekajte, što se tako brzo lemala? Sad vidim da se sa Koreiom tukla 01.08, nije li to malo vremena između borbi? p.s. meni deluje da se Ronda malo opustila. Niđe garda, zaleće se kao u uličnoj tuči, primila x lakih udaraca iz ničega. Edited November 16, 2015 by Mil@n
ToniAdams Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 rondi svaka cast, svi znaju da je volim kao curu koju nikad nisam imao, digla je nivo zenske tuce na neki dosad nevidjen nivo, realno je zenski mma pre nje bio doslovce na nivou dogovorenih tuca u srednjoj skoli. problem je bio sto je ovog puta naletela na devojcicu koja takodje ceo zivot nesto ozbiljno trenira, za razliku od mise tejt koja je u srednjoj provalila da se voli rvati, ili ket koja se prvo udala za majstora dziudzice pa onda krenula da trenira. njih 2, kao cure iz doskora top 3 su prava slika zenskom mma, a ne ronda. opet kazem, rondari svaka cast, nevidjen talenat, problem je bio sto je pocela da veruje u hajp o sebi, posle prethodne borbe kad je onu jadnicu nokautirala, cak i da je najbolji zenski udarac u mma. pritom, posle nekoliko godina treninga apsolutno ne poseduje ni osnovni hed muvment, sto naravno ne moze da skapira, posto su protivnice samo gore. njena razmazenost joj nije dozvolila da uzme pravog trenera, jer naprosto, da je angazovala recimo fredi rouca, ne bi bila glavna zvezda u dzimu, a kapiram da ne moze tako da funkcionise. onda je naletela na curu koja zna sta radi i protiv koje nije imala odgovor. buduci da seljacki boks ima prednost nad fensi smensi marsal arts u pogledu kretanja, nije joj preostalo mnogo nego da pije udarce od protivnice koja jos kako ume da odrzava distancu. jedan od prvih je ucinio da vec u prvom minutu prve runde mora da dise na usta, a to automatski znaci pocetak kraja, sjeban kardio i verovatnocu da bilo kakva frljotka izazove nokaut. genijalan je njen trener koji je medju 2 runde rekao kako joj dojaja ide. veliki strucnjak.
mustang Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 treba slusati majku :) zasmetalo mi je sto se nije dotakla rukavicama i sto je izvredjala dan pre. ovamo pises protiv bullying i kao fina si a onda se istreses na osobu koja ni jednog trenutka nije pokazala nepostovanje. i dalje sam zapanjena kako se holly dobro kretala. uci ce u mma "udzbenike" kako se pravilno radi posao.
Mil@n Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 sagorela je jadna. Mislim da je pre bila nadmena i utripovala da je nepobediva šta god radila u ringu. Leva noga u glavu je tu da je trgne. :D
renne Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 (edited) Ronda Rousey handed medical suspension by UFC - could last 180 daysPublished 2 hours ago 1 Comments Four days on from her stunning KO defeat to Holly Holm, the ramifications continue for Ronda Rousey. Not only is she having to deal with the loss of her unbeaten record and, with it, the Women's Bantamweight Championship but she now has the ignomony of a UFC suspension to contend with. As reported by the New York Post, the UFC have seen fit to hand out a medical suspension to Rousey that could last up to six months, such was the damage caused by Holm in Melbourne on Saturday night. Edited November 18, 2015 by renne
vladavsnarod Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 slabije, vidis da su u emotivno erotskoj vezi. morace da joj celiva rane i da je lozi kako je najbolja.
Ryan Franco Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 (edited) jbt ovo onanisanje na nečiji poraz stvarno poprima epske razmere. iskusni 50 cent, pronicljiva lejdi gaga, uvaženi flojd, ženska mma bulumenta... Edited November 18, 2015 by McCabe
askeladden Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Ronda je makar naucila da se ne ide sa O goshi na boksera. Single i dabl take down su najbolji lek za udarace a Ronda se ponasala kao njene protivnice ranije,daj da se zaletim pa ko ga jebe ako je dovatim ja cu njoj nanu naninu. Bez plana,bez taktike,Holly ju je ispecatirala po glavi ko opstinski cata na pijacni dan. Trebalo bi da otera onog Wu shu sharlatana i Renza Gracie i da uzme nekoga ko je trenirao GSP na primer.Ili Hendriksa,zasto ne.
Dionysos Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 jbt ovo onanisanje na nečiji poraz stvarno poprima epske razmere. iskusni 50 cent, pronicljiva lejdi gaga, uvaženi flojd, ženska mma bulumenta... што флојд, он је био коректан -- http://sports.yahoo.com/blogs/boxing/floyd-mayweather-defends-ronda-rousey---i-don-t-think-it-s-cool-how-everyone-is-trolling-her-183906190.html , а на то што га је 50 цент као цитирао је рекао да није ни са њим ни са било ким причао о мечу
Recommended Posts