Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Nick Diaz tests positive for marijuana metabolites after UFC 183 :lolol: 

Posted

pa jebemu, i sam je rekao da ga boli djoka da prestane da vari. sad, ako bude imao bilo kakve posledice, a dzons se izvuce sa koksom, onda jebiga.

Posted

ekekekeke

Silva, the legendary ex-UFC middleweight champion who is widely regarded as the greatest mixed martial arts fighter in history, tested positive for two anabolic steroids, drostanolone and androstane. For the third time in his career, Diaz had elevated levels of marijuana metabolites in his system.

Even more stunning news about Silva is that the drostanolone and androstane were discovered as part of an out-of-competition test given by the Nevada Athletic Commission on Jan. 9. But the Salt Lake City-based Sports Medicine Research & Testing Laboratory did not return the result to the commission until Tuesday.

Commission chairman Francisco Aguilar could not explain why he did not receive the test result sooner. He referred questions to Dr. Daniel Eichner of SMARTL, but Eichner could not be reached.

Posted

Silva bas i ne izgleda kao da je ikad uzeo bilo sta nedozvoljeno :D

Posted

da, generalno su brazilci naturalci :D

Posted

toni, da li i ti imaš utisak da ronda nikad nije ni buksnu zapalila?

Posted

pa buduci da je dobra ortakinja sa dijazima...tesko :(

• 3 weeks later...
Posted (edited)

ronda :heart:

celih 14 sekundi :fantom:

edit - u stvari, 11 :(

Edited by ToniAdams
Posted

samoubistvo iz zasede, ne znam ko je majstor koji je pravio taktiku za necrecnu ket, al klinc sa rondom :D

doduse u najavi je izjavila da hoce da je pobedi njenim oruzjem :)

nadam se revansu, kako je razbucala mishu definitivno ima potencijala da odradi mnogo bolji mec, da pobedi tesko.

Posted

mislim da se usrala (mozda ne uplasila, ali pukla pod pritiskom) i da nije imala pojma sta radi. ne verujem da joj je iko preporucio flajin ni odma na startu.

mozda se uzdala u svoj crni pojas u brazilskoj djiudjici, al njega kapiram u amerikama daju na kasi kad nemaju kusur, umesto zvaki i praska za pecivo.

kakogod, zao mi je kate, gotivan lik, a nocas je bila bas ponizena. 

Posted

mozda se uzdala u svoj crni pojas u brazilskoj djiudjici, al njega kapiram u amerikama daju na kasi kad nemaju kusur, umesto zvaki i praska za pecivo.

mozda, al sad je ukapirala sta znaci olimpijska bronza u dzudou.

Posted

opet nema sanse protiv ovakve ronde. i sa misom je bila tu negde, cak je gubila pre nego je uspela navuci na koleno.

precenjen borac u svakom slucaju.

• 1 month later...
Posted (edited)

mirko se osvetio gonzagi na vrhunski nacin

svaka cast, posle onakvog poraza da se vrati i da pobedis ovako, stvarno jebacki.

Edited by Кристофер Лумумбо
  • 3 months later...
Posted

Hipsteri, niste gledali ufc 189 sinoc?! Jedan od boljih.