Zli Gli Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Lako joj je bilo da uradi dzudo bacanje kad je pre toga ova bila gotova nakon dva udarca, prvo desni direkt pa koleno. Svakako bi mec bio gotov jako brzo, ovako je mozda ispalo samo malo atraktivnije.
ToniAdams Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 reci cu samo da je rafa dos anjos jebena zver.
Čutura Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 ja sam mislio da je arlovski odavno batalio
ToniAdams Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 hehe, iz nekog razloga poceo lov na vestice u ufc, postrozili su kontrole i izbacili trt. prvo ode overoid, a onda nastrada bigfut.
ToniAdams Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 naravno da niko nije cist. zato sam i napisao lov na vestice.
Ravanelli Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) ko oće imam link za ovu knjigu. dosta interesantno iskustvo iz prve ruke. šibo ga ćale, pa otišo u kikboksere, kasnije imao gomile zdravstvenih problema i operaciju srca posle koje se vratio borbama. Edited September 24, 2014 by Ravanelli
Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Pa sta ce nam link kad si nam ti napisao i uvod i razradu i zakljucak.
ToniAdams Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 podhitno gledati hanta i verduma a kazu da stare pse nemres naucit novim trikovima
ToniAdams Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 jebiga, znas i sam da realno nije ni u top 5 iako ga volimo.
ToniAdams Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 pa da ne gubi, ne bi tolko verdum forsirao boks u posl vreme. mislim da je verdum, 2 od 3 puta namerno pao u pokusaju da namami debelog u gard. seti se da je tako sjebo fjodora, posle je pokusavao i sa overimom, na sta ovaj naravno nije naseo. debeli je inace dosta dobro forsirao tempo, makar naizgled, s obzirom da se tek 3 nedelje spremao za borbu. realno, da nije bilo kolena, a da ga je debeli jos koji put nasao, ko zna sta bi bilo. medjutim, odradio je majstorski verdum, meni je ono delovalo kao finta, pokusaj obaranja, na sta je debeli krenuo da se spusta, i onda zum koleno. rispekt.
Recommended Posts