Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Srčanosti je bilo, o da, zato sam i pogledao do kraja. Gledao sam Silvu, pa su mi rekli da gledam GSP-a, slepo slušam sve što mi se preporuči, ali neće pa neće. Neću da ulazim u patkometriju sportova jer mislim da je to lažna dilema, ali u ovom mom omiljenom borilačkom sportu vidim za godinu dana otprilike koliko vidim i u MMA za...sve što sam pogledao u životu. U principu, jako sam se palio ono u početku što se gledalo sa VHS-a sa zakašnjenjem, bez kategorija, bez rundi, skoro bez pravila. Gledao sam jer je bila prava borba, a sad kad je postalo sport i kad ima pravila. Jebi ga. Smara.

• 3 weeks later...
Posted
tumblr_msedzkR2hw1rtoy2yo1_500.pngWeidman-Anderson-p2.jpgkao najava spektakla, revansha Spajdera i Vajdmena na UFC 168, odlichan fleshbek njihovog prvog mecha kroz komentare njihovih trenera, Dzonsa, Fejbera i ostalihhttp://www.youtube.com/watch?v=qVSDFzKqBxc
Posted

silva na poene, moja cura lesi misu u prvoj rundi.

Posted

dok se sprema zavrshni spektakl u godini, da se podsetimo UFC na FOXu br. 9 gledano kroz fantomsku kameruhttp://www.youtube.com/watch?v=QHTabZTIHdI

Posted

to bi bilo to. hvala mu na svemu.jedna od ogavnijih povreda koje sam video prateci ovaj sport, rekao bih da tu povratka nema.

Posted

meni i dalje nije jasno kako mu je noga tako pukla? nije do chrisovog knee checked ...da li je silva tooooliko jako zveknuo nogom da je svoju slomio (ocito) ili mu je vec bila naceta upotrebom hemije ili manjkom iste ili vitamina...

Posted

Meni deluje da je pogodio Vajdmen u najgori moguce deo kolena, onu kosku od napred, i to prilicno snazno... i ode sve u kurac... Bas neverovatno sranje.

Posted

:cry:uzasmnogo mi je zao SilveRonda me odushevila onim dzudo bacanjimai HApa me prijatno iznenadio kako je lako sredio Barneta644549_475845125859944_10278238_n.jpg

Posted

fala toni :) nisam basa gledala sto godina :)