jerrydrakebts Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 zezash za Struva, nisam znao da i njega zeza srce i da nece nastaviti karijerumislio sam da josh uvek pauzira zbog onog opakog loma vilice od strane Hunt-a
ToniAdams Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 ma jok, nazalost su mu pronasli da mu je srce uvecano, bemliga kako se to strucno kaze, i jos neki bag sa aortom.kao, mozda se popravi stanje posle nekog vremena i terapija, ali nisu neke prevelike sanse.
Zli Gli Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jebote, ja kad sam imao ona neka sranja sa otezanim disanjem isao na ultra zvuk srca i isto mi rekli da imam uvecano srce. Jebi se, Adamse.
Mil@n Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jedva nađoh klip, davno ga video negde. Prosto da čovek ne poveruje kakav comeback i da čovek može da istrpi one batine i da nokautira jednim udarcem...
189- Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) na ovo me podsetilo...;D Edited December 1, 2013 by 189-
ToniAdams Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) Jebote, ja kad sam imao ona neka sranja sa otezanim disanjem isao na ultra zvuk srca i isto mi rekli da imam uvecano srce. Jebi se, Adamse.pa dobro, ti se i onako ne tuces :)inace, del rosario pokazao prve znake oporavka i mozdanih aktivnosti.daleko od tog da je bitka dobijena, ali svakako je bolje nego pre nekoliko dana. Edited December 5, 2013 by ToniAdams
Zli Gli Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Tim gore, nisam fizicki aktivan a sjeban. Mada su mi rekli da to uvecano srce ne znaci nista, ni dobro ni lose.
ToniAdams Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 pa ne znaci nista, i ja imam valjda levu pretkomoru nesto vecu, a pogle me, sta mi hvali.kontam da je kod ovoga nesto ekstremnija situacija.
ToniAdams Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 bogumi bila lijepa sorka nocas. ko nije gledo, nek gleda :)
jerrydrakebts Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) auuuu, kakva borba Hanta i Bigfuta o.Oupravo odgledao snimakbolesno!!! :ziga: :ziga: :ziga:u top 3 borbe godine definitivno, a mozda i u top 3 u teshkoj ikadkakva srchanost sunce ti!!!i Shogun iz bek, fak jea Edited December 7, 2013 by jerrydrakebts
jerrydrakebts Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) skinuo sam odavdehttp://kickass.to/ufc-fight-night-hunt-vs-bigfoot-6th-dec-2013-hdtv-x264-sir-paul-t8320490.html UFC @ufc 14h.@MarkHunt1974 and @BigfootSilva combined for 184 significant strikes, the highest amount in UFC heavyweight history. #UFCFightNight Edited December 7, 2013 by jerrydrakebts
189- Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 zaista dobra borba. pogotovo cetvrta runda. svaka cast obojici
Lrd Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Čitam ove komentare i odlučim da skinem da pogledam, pošto stvarno ne kapiram MMA nikako, jedan od retkih borilačkih sportova koje ne razumem. I sad, skinem ovo da vidim kako izgleda jedna od najboljih borbi ikad i pft. Odlučio sam da me ili ceo svet zajebava ili da stvarno ne kapiram zašto se ljudi pale na MMA kad ima toliko borilačkih sportova koji su i uzbudljiviji i tehnički čistiji i bolji i lepši za gledanje. Bilo je zabavno, ali mnjah.
jerrydrakebts Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) poenta je bila u srchanosti, ne u tehniciako cemo da gledamo tehniku K1 je tu neprikosnovenja koji sam uvek bio za stand up veshtine trenirajuci JKD i Kali, prateci MMA sam recimo skroz zavoleo BJJ iako sam ga iskreno mrzeo dosta dugo, jer ga nisam kapirao i bio u fazonu. ma daj, ionako nikad necu dozvoliti da me neko oboriprosto, da bi bio odlichan poznavalac borilachkih veshtina, morash da se nadogradjujesh iz svih veshtinashto bi rekao sifu Bruce “Absorb what is useful, discard what is useless and add what is specifically your own” ;)ako cesh tehniku u MMA gledaj onda Anderson Silvu ili Dzon Dzonsa mada je njemu boks malo slabija stranai Hant polomi levu shaku na 2 mestai Rosario je na kraju ipak preminuo nakon dvonedeljne borbe poslesrchanog udaraR.I.P. Shejn Edited December 9, 2013 by jerrydrakebts
Recommended Posts