jerrydrakebts Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 (edited) hajlajtsi sa UFC 167 vidjeni ochima fantomske kamerehttp://www.youtube.com/watch?v=aQgJBA71-bAi najava josh jednog dobrog iventaUFC Fight Night 33 Edited November 27, 2013 by jerrydrakebts
Кристофер Лумумбо Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 sramotno malo novca za svoje meceve dobijaju mma borci.
ToniAdams Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 pa jebemu, nije tako rdjavo, evo ti zarade u 2013. do poslednje priredbe 1 Rashad Evans* UFC $1,035,000 2 Vitor Belfort* UFC $ 975,000 3 Georges St-Pierre* UFC $ 850,000 3 Jon Jones* UFC $ 850,000 5 Cain Velasquez* UFC $ 800,000 6 Dan Henderson* UFC $ 750,000 7 Michael Bisping* UFC $ 700,000 8 Lyoto Machida* UFC $ 650,000 9 Anderson Silva UFC $ 600,000 9 Hector Lombard* UFC $ 600,000 plus bonusi, plus dodaci ako se radi o PPV, plus kinta od sponzora, koja ume biti jos kako lepa. moracu da nadjem podatak koliko je jds dobio od najki, ali svakako je bila znacajna cifra.nije skroz lose, sad fakat nije kinta ko u boksu, fuzbalu ili nba.
Кристофер Лумумбо Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 ma daj, ovaj lik sto je radio borbu protiv gsp-a dobio je 50k. mislim, ovo je cista pljacka u odnosu na profit koji ima ufc. jel mozes da pronadjes podatke o zaradi ufc-a? sport je brutalan, mega popularan, a samo 1 floyd zaradi vise novca za jedan mec nego svi ufc borci zajedno za godinu dana,
ToniAdams Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 ma veruj mi da nisu to svi novci koje je hendriks dobio za borbu protivu gsp, pa same njegove pripreme kostaju mnogo vise.bio je negde clanak gde dejna prica kako je rampejdz dosad zaradio vise od 15 miliona dolara, a verujem da ima mnogo bolje placenih boraca od njega.u odnosu na profit ufc naravno da jeste sica, ali za mene je sva ta kinta, a narocito ona koja se vrti u nba, fuci ili profi boksu potpuno 1 ludilo i nenormalnost.
Кристофер Лумумбо Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 pa znas da dejnu uglavnom kritikuju zbog toga kako su borci slabo placeni, uvek su me sokirale cifre koje je iznosio.
Zli Gli Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Pa ko ih jebe, sto nisu igrali fuzbal ili basket.
Mil@n Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 u odnosu na profit ufc naravno da jeste sica, ali za mene je sva ta kinta, a narocito ona koja se vrti u nba, fuci ili profi boksu potpuno 1 ludilo i nenormalnost. Offtopic...Ako misliš na igrače koji dobijaju astronomske cifre - niko od njih ne bi dobio toliko da klub-ovi na kraju neće biti u plusu i da ne znaju da neće vratiti pare uglavnom samo od dresova. A meni je bolje da Messi koji je jedan u milion uzme 10, 15 miliona nego da klub te godine zaradi 220 miliona umesto 225. Drugim rečima, niko nije lud da im daje tolike pare tek tako, sve je to biznis i investicija koja se vraća što kroz rezultate, što kroz marketing. A ipak su sami sportisti glavni protagonisti svega koji sve odrađuju na terenu, stazi, u ringu, gde god, ako neko treba da mlati pare u celoj mašineriji, to su oni.
ToniAdams Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 pa niko nije rekao da se novci volsebno stvaraju, ili da ih neko krade. naprosto su sumanute cifre koje se vrte u profi sportu.
Mil@n Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 pa niko nije rekao da se novci volsebno stvaraju, ili da ih neko krade. naprosto su sumanute cifre koje se vrte u profi sportu.Pa to svakako, ali opet i logično sa obzirom na popularnost istih.
189- Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 kad se pogleda da neki teniseri za 1 egzibiciju (koji se sastoji od slikanja i igranja tenisa za publiku) dobiju oko 1-2 miliona dolara, onda zaista malo zaradjuju borci. ma koliki bili bonusi sa strane od raznoraznih sponzora i slicno.meni npr. ne ide u glavu kako je boks jos uvek tako popularan i papreno placen. imam utisak da taj sport svakom godinom sve vise umire.
ToniAdams Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 pa zato sto ufc drzi monopol, jasno ko dan.
jerrydrakebts Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 uvek je zalosno kad neko kao Shejn Rozario mlad umrenisam ga gledao neshto, al sam zapamtio da je odradio jednom u borbi Omoplatu, tehniku poluge na ramenu iz djiudjice kojom je retko ko u oktagonu uspeo da zavrshi protivnika a evo i Mira koji pokazuje omoplatu na curi
ToniAdams Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 zapravo je i dalje na aparatima, ali po svemu sudeci brain dead.potpuno mi je sumanuto da tako mlad profesionalni atleta dozivi tako tezak infarkt.ako se ne varam, i stefan struv je pre neki mesec imao 'probleme' sa srcem posle kojih se i definitivno oprostio od dalje karijere.jebena hemija.
Recommended Posts