Ryan Franco Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) nisam znao da se ronda i misha opet tabaju.odlično.iskreno, ranije sam mislio da je ronda ložana i da treba neko dobro da je ispraši zbog onog trash talkinga ali nakon zajedničkog intervjua, a pogotovu reakcija jutub komentatora, kapiram da je riba skroz na mestu.obzirom na sex & violence entre kapiram da ću navijati za nju. Edited October 20, 2013 by McCabe
Feindouno Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Na Nov@ TV ide direktan prenos nekog MMA iventa iz Zagreba.Hajlajt veceri je Ricco Rodriguez vs Zelg Galesic a upravo je izvjesni lajavac Dusan Dzakic dobio preko picke.
Zli Gli Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Dzakic je klasicna lozana, kao i onaj Vaso Bakocevic, totalno nebitni likovi ali valjda se trude da tako privuku neku paznju ili sta vec. Nego, jel ima nekih hajlajtsa sa tog iventa?
Feindouno Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Pretpostavljam da ce biti ovde uskoroDzakic, tacno se vidjelo da je kretencina, izlozio se nesto a Slovenac ga zgazio k'o govno vec u prvoj rundi.
jerrydrakebts Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) odlichan fajt kard za UFC 167 koji se odrzava 16. novembranedelju dana pre toga, duel dve legende Edited November 1, 2013 by jerrydrakebts
ToniAdams Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 dobijaju gsp i hendo, mmwgsp-a jos dugo niko nece da pobedi, dobija na poene, a u TRT duelu odlucuje H bombdobija sonen, dobija kauboj, gubi budjavi koscheck.
Zli Gli Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 A nece Sonen dobiti Evansa, jebes ga. Rashad jednoglasnom odlukom, tako nesto kontam.
ToniAdams Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 nema sanse. se kladimo?rasad je ispuhan balun.
Zli Gli Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Moze biti, ja prognozirao na osnovu nekih secanja kad je bio zver. Posto redovnije pratis, ne prihvatam opkladu.
Кристофер Лумумбо Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 normalno da nemas pojma kad jedino pratis zenski tenis. gde je nesta stari zli gli kome je to bio gay sport?! :(
Zli Gli Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Koji veteran, sta? Koliko vidim, veterana je nokautirao drugi veteran, moj nekad omiljeni fajter.
ToniAdams Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 pa necu da spojlerujem. svakako je veteran.
jerrydrakebts Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 opasan je BelfoTRT na ovim steroidima, Hendo ipak prespor za njegaali najjachi mi je bio mech Omari Akhmedov vs. Thiago Perpetuoleee, kako se Akhmedov vratio u zivot i nokautirao Tijaga za neverovati
Recommended Posts