dare... Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hvala na linku. Pogledah Mirka. Ko zid je od betona.BTW. Ono kad ga je crnac nabo na kvarno je stvarno minijatura samo takva...
Zli Gli Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Pogledah ceo fight card i nisam cuo ni za jednog od tih likova, ali bukvalno niti jednog. A Mirko se ugojio i zapustio, stigle ga godine.I kako je uopste zavrsen mec?
Кристофер Лумумбо Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 anderson silva takav se vise ne radja.
Ryan Franco Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 počeo sam da stalkujem pratim rondu na fejsbuku. bila mi je gotivnija ranije. mnogo se kurči i još se pravi pametna. eno kad je bila pucnjava u pitsburgu, nešto je jela neka govna sa nekim klipovima koji raskrinkavaju neke zavere.a od kako se sprema za duel sa liz vidim da joj je publika poprilično homofobična i neotesana. sve u svemu, navijam da je liz razguzi.
ToniAdams Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mozes da navijas kolko oces, moja cura ce joj ruku iscupati.jede govna po klipovima, strasno, strasno, mosmislit.pritom je moja cura dala izjavu kako je zabole levi jajnik sto je ova lezbej i kako uopste ne vidi svrhu medijskog tezista na lizinoj orjentaciji u seksanju.
Ravanelli Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) ... Edited February 19, 2013 by Ravanelli
Ravanelli Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 teo da iskomentarišem neki hipsterluk, ali me je valjda slupala činjenica da mekejb prati mma i promaših topik
ToniAdams Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 :Djes vala, to vise govori o mma no o mekejbu.
Ryan Franco Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) mozes da navijas kolko oces, moja cura ce joj ruku iscupati.jede govna po klipovima, strasno, strasno, mosmislit.pritom je moja cura dala izjavu kako je zabole levi jajnik sto je ova lezbej i kako uopste ne vidi svrhu medijskog tezista na lizinoj orjentaciji u seksanju.pa smara jbg... dosada je već.ai to mediji potenciraju kod liz isto kao što i kod ove grade taj femino-ebem-keve imidž.sve u svemu, struka veli da liz može da joj dohaka ako je nabode i odvali koji put pre no što krrenu da se valjaju po podu. ako ne, onda je ugasila.edit: poljubite me u moje "hipstersko" dupe! Edited February 19, 2013 by McCabe
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) jbt, vi pratite zenski mma. :isuse:doduse, i ja gledam zensku kosarku :D Edited February 19, 2013 by kojot
Ryan Franco Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ja samo ženski i gledam!i čekam mud wrestling na olimpijadi.
ToniAdams Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ovaj, jesi gledo ti liz ranije? sirovincina, tehnicki na nivou navijaca rada.moja cura je u svakom pogledu nekoliko klasa iznad, to sto u teoriji i potok moze da dobije tajsona ako ga lepo nabode ne znaci nista.koja struka joj daje sanse?
Ryan Franco Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) pojma neam, naleteo na neke recenzije.imaš klip na rondinom fejsu, nekih deset minuta storije o meču. tu je neko analizirao.žena bila u iraku jebote!!! Edited February 19, 2013 by McCabe
Recommended Posts