Feindouno Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Ali kako je Cain zakl'o Bigfuta sunce ti jebem Edited May 28, 2012 by Feindouno
Zli Gli Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 eden lep nokaut od sinocOvo cak i ne izgleda toliko snazno koliko ga je valjda pogodio nezgodno. A i ovaj drzao gard do pred sam udarac, bas mi nekako smesno
ToniAdams Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ali kako je Cain zakl'o Bigfuta sunce ti jebem ma kejn je sa jds klasa za sebe, mnogo ce proci vremena dok se neko jos ne umesa.tu su jos i ova 2 iz finala strajkforsa, u smislu da bi pruzili kakav-takav otpor. onda sto praznih mesta. overim posle ciscenja nece ni izbliza biti opasan koliko je ovako nadrogiran.meni je fascinantno bilo bacanje u 7. sekundi. koliko je brz kejn, to moze da se vidi samo uz pomoc usporenog snimka.druga borba je bila na neki nacin jos upecatljivija. ne secam se kad sam video da neko tako kontrolise mec, imao sam utisak da je bukvalno u svakom momentu mogao da ga zavrsi nokautom. a mir je navodno top 5, hehe.nego, jos jednom da pomenem da ste svi ovde pedercine, cim niko ne komentarise moju curu:
Zli Gli Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 (edited) Sad pogledah ovo sa Bigfutom. Posekao ga na pocetku laktom (i to nije bio jak udarac, ali u arkadu valjda) pa ovaj posle nije video nista. Sranje od borbe.P.S. Jel mi se cini da Mir pre nije bio debela svinja kao sad ili tripujem? Edited May 29, 2012 by Zli Gli
ToniAdams Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 posle lepe pobede nokautom nad prezrelim pedrom rizomnajveci ikada se i zvanicno povukao.
crtamOrasi Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ne znam, video sam samo da je krizanac Kristijana i Travolte iz Borce Grede sudio.
Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Niko ne gleda ultimativni tres? <_<na kom kanalu?
Feindouno Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Pogadjaj koji kanal bi prikazivao ultimativni tres.Zakasnio si naravno.
crtamOrasi Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Zakasnio si Koki :( A bilo je svega. Od nepismenog kulova koji je najavljivao borbe, a poseduje intelekt i manire DMPalme, do cara Dusana, srpska zemlja kroz oblake leti sa razglasa, zupana Stefana Nemanje i mnogo Kosova. Jos jednom sam se uverio da ovim sportom mogu da se bave samo totalni idioti, sto posebno dolazi do izrazaja ako su u pitanju hrabri momci srpske nacionalnosti.I Bob Sapp je jedan car :ziga: , steta sto bi ga i prosecni furunas dobio u borbi.
spina Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=3hA9V_HR72I Edited September 16, 2012 by spina
SNARC Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Znao sam da sam negde vec cuo za ovog lika..sledeci put neka dovede Barbaru Strejsend, verovatno naplacuje manje od Sapp-a..i neka moli Boga da Nidza Pekovic nije cuo za ovo :)http://www.blic.rs/V...-odbila-da-pevahttp://www.svet.rs/n...-povuce-prijavu
Feindouno Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Uskoro pocinje hrvacki pandur™ vs Randy Blake ovdekoji smrdljivac Blake Edited October 14, 2012 by Feindouno
Recommended Posts