Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted (edited)

Ali kako je Cain zakl'o Bigfuta sunce ti jebem :ph34r:cain-bigfoot-blood-2.jpgavq81i.png084_Cain_Velasquez_vs_Antonio_Silva_gallery_post.jpg

Edited by Feindouno
Posted
Ovo cak i ne izgleda toliko snazno koliko ga je valjda pogodio nezgodno. A i ovaj drzao gard do pred sam udarac, bas mi nekako smesno biggrin.gif
Posted
Ali kako je Cain zakl'o Bigfuta sunce ti jebem :ph34r:cain-bigfoot-blood-2.jpgavq81i.png084_Cain_Velasquez_vs_Antonio_Silva_gallery_post.jpg
ma kejn je sa jds klasa za sebe, mnogo ce proci vremena dok se neko jos ne umesa.tu su jos i ova 2 iz finala strajkforsa, u smislu da bi pruzili kakav-takav otpor. onda sto praznih mesta. overim posle ciscenja nece ni izbliza biti opasan koliko je ovako nadrogiran.meni je fascinantno bilo bacanje u 7. sekundi. koliko je brz kejn, to moze da se vidi samo uz pomoc usporenog snimka.druga borba je bila na neki nacin jos upecatljivija. ne secam se kad sam video da neko tako kontrolise mec, imao sam utisak da je bukvalno u svakom momentu mogao da ga zavrsi nokautom. a mir je navodno top 5, hehe.nego, jos jednom da pomenem da ste svi ovde pedercine, cim niko ne komentarise moju curu: Ronda_Rousey_stability_ball.jpg
Posted (edited)

Sad pogledah ovo sa Bigfutom. Posekao ga na pocetku laktom (i to nije bio jak udarac, ali u arkadu valjda) pa ovaj posle nije video nista. Sranje od borbe.P.S. Jel mi se cini da Mir pre nije bio debela svinja kao sad ili tripujem?

Edited by Zli Gli
  • 4 weeks later...
Posted

posle lepe pobede nokautom nad prezrelim pedrom rizommwymw01ihmzmymojyn1w.gifnajveci ikada se i zvanicno povukao.

• 2 months later...
Posted

Ne znam, video sam samo da je krizanac Kristijana i Travolte iz Borce Grede sudio.

Posted
Niko ne gleda ultimativni tres? <_<
na kom kanalu?
Posted

Pogadjaj koji kanal bi prikazivao ultimativni tres.Zakasnio si naravno.

Posted

Zakasnio si Koki :( A bilo je svega. Od nepismenog kulova koji je najavljivao borbe, a poseduje intelekt i manire DMPalme, do cara Dusana, srpska zemlja kroz oblake leti sa razglasa, zupana Stefana Nemanje i mnogo Kosova. Jos jednom sam se uverio da ovim sportom mogu da se bave samo totalni idioti, sto posebno dolazi do izrazaja ako su u pitanju hrabri momci srpske nacionalnosti.I Bob Sapp je jedan car :ziga: , steta sto bi ga i prosecni furunas dobio u borbi.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Uskoro pocinje hrvacki pandur™ vs Randy Blake ovdekoji smrdljivac Blake :isuse:

Edited by Feindouno