Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted (edited)
Nisam bio, ali sam gledao prenos sinoć i slušao utiske drugih ljudi. Vređali su Stojnića, bili su povici: Ubij ustašu i sl. Zatim nepoznavanje Mma - kada je Schilt uhvatio giljotinu svom protivniku, krenulo je horsko zviždanje (to su ljudi koji razmišljaju: šta ga ovaj hvata za vrat, platio sam da vidim kako se nabadaju)... <_< A sa kim se zabavlja Leko, nemam pojma? Daj malo Mma šabanometrije? :)
Hahaha:):) @giljotina... Jeste, chuo sam i na SOS-u kad neko viche "pusti ga, bre!"Leko? Selma Bajrami. Herself.Inache, jeste da je onaj freak od Madjara 2-3 klasa, ali Schilt je sve bolji u parteru. Dodushe, Fedor bi ga josh uvek izlomio.Edit: u parteru. Edited by Schmeling
Posted

Nisam znao da je Stefan Leko Hrvat. Oni imaju tri vrhunska borca. Miletic, Crocap i Leko su svetske zvezde.Respect.

Posted
Nisam znao da je Stefan Leko Hrvat. Oni imaju tri vrhunska borca. Miletic, Crocap i Leko su svetske zvezde.Respect.
što se tiče MMA, Leko ima 3 meča i 3 poraza. Najduže je izdržao oko minut i po cool.gif Cro Cop je u velikom padu...A inače, što se tiče Hrvata, nije loš Zelg Galešić mada izgleda je da je precenjen, Krešimir Bogdanović ima jednu zapaženu pobedu protiv Valentijna Overeeema, a videćemo dokle će dogurati Goran Reljić. Generalno, oni imaju dosta bolje MMA borce od nas (govorim o ''svetskim'' okvirima, a ne o Miki Maus ''Srbija - Hrvatska'' okršajima).
Posted (edited)

Ako nekome nesto znaci Mirko Filipovic je po poreklu Srbin.Inace on vise nije u vrhu.

Edited by No7
Posted (edited)
Realno, nijedan od njih nije ni za crno ispod noktiju 1 legendi Branku Cikaticu. Cro cop je nabacio jedno 15 kg, a odradio je i gostovanje u 1 japanskim kecherima, sa sve nekom debelom crnkinjom. Jadno. Mada, ima josh 5 borbi po ugovoru sa Dana Whiteom, pa videcemo. Ja mislim da je njega Fedor sjebao u glavu. A Leko je 1 hrvatski folker (ali svakako sjajan borac i velika zvezda)... I on je otpevao svoje chini mi se...Shto se tiche nashish, 1vo treba da razgraniche gde pochinje sport, a gde prestaje mafijashenje... Edited by Schmeling
Posted
Realno, nijedan od njih nije ni za crno ispod noktiju 1 legendi Branku Cikaticu. Cro cop je nabacio jedno 15 kg, a odradio je i gostovanje u 1 japanskim kecherima, sa sve nekom debelom crnkinjom. Jadno. Mada, ima josh 5 borbi po ugovoru sa Dana Whiteom, pa videcemo. Ja mislim da je njega Fedor sjebao u glavu. A Leko je 1 hrvatski folker (ali svakako sjajan borac i velika zvezda)... I on je otpevao svoje chini mi se...Shto se tiche nashish, 1vo treba da razgraniche gde pochinje sport, a gde prestaje mafijashenje...
Ja ne pricam o trenutnoj formi, vec o njihovim karijerama.Mileticev sistem je jedan od najboljih na svetu, a i on sam je odlican borac. Filipovic je megazvezda u Japanu, ali njegova karijera je pri kraju.
Posted

Ko je zainteresovan, evo malo ludački dobrih fotki iz Arene.

Posted

Kakve vrhunske slike, k'o profi fotograf :blink::Hail:

Posted

Ovaj fotograf je vrh vrhova!!! Nadam se samo da dobro zaradjuje na svom umecu!!!A ovaj stvarno lichi na 1 Divca!

post-859-1200387408.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Frank Mir protiv 1 Brocka Lesnara u UFC 81...Shta mislite?

Posted
Mir by strikes :wink:
Uh... Tako sigurno ne, ali ima shanse za neku polugu ako ga zhivotinja obori (a hoce). Sad, Brock je 18 poslednjih meseci na BJJ, i to kod Grejsija, tako da...Neizvesno...Shteta shto je potpisao veliki ugovor, pa ne moze prvo malo da se kali...