Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

jok bre, izgledao je najbolje ikada odkad se bavi pravom tucom. koj ti je, pa razlike su u univerzumima, ne mozes staviti bodibildera da parira nekom ko se 16 god bavi prebijanjima, a pritom je slicnih fizikalija.

Posted

Izgledao je najbolje, jel ti mene zajebavas? Pa pogledaj samo kako je spor, cak i u prvih par sekundi dok jos nije bilo udaraca. Ne znam sta si gledao ali nikad nije bio manje spreman, a pricam upravo o kondiciji a ne fizickom izgledu. On bi se raspao sve i da je morao da mlati u prazno koliko je bio los sa kardiom ovde.Lesnar je balvan koji nema nikakvu taktiku i to je jasno ali je i takav mogao vise da se nije sjebao zbog necega. Zbog cega, ne znam, ali je nekad bio mnogo spremniji. Bio je neki snimak o tome kako trenira i tu je bas bio zver, mnogo eksplozivniji. Nisam to nasao pa evo nesto najblize tome.http://www.youtube.com/watch?v=wcmizNnM1n8U ovakvom stanju kao sad je go kurac u odnosu na pre, i to nema mnogo veze s tim sto se ostali bave prebijanjima od svoje 16. godine nego sa njim samim.

Posted

los sa kardiom, kako si to zakljucio? lose izgledao? spor? :unsure: gledaj kecere.

Posted

Da, delovao mi je jako tromo, dok je na tim nekim snimcima sa treninga od ranije bio dosta eksplozivniji. Slep si ako ti je bio spremniji nego ikad, stvarno. Uostalom, jebi se, nemam vise snage da se smaram oko debelog sad kad se povuk'o.I jebali te keceri vise.

Posted (edited)

lud si, oces da kazes da bi sraaari brok, onaj koji je jedva dobio 40 kila lakseg dedu imao realne sanse protiv overima?ubaci overima protiv rendija, pa zamisli masakr koji bi usledio.brok je dobro izgledao, konacno je imao motoriku borca a ne bildera.

Edited by ToniAdams
Posted
lud si, oces da kazes da bi sraaari brok, onaj koji je jedva dobio 40 kila lakseg dedu imao realne sanse protiv overima?ubaci overima protiv rendija, pa zamisli masakr koji bi usledio.brok je dobro izgledao, konacno je imao motoriku borca a ne bildera.
Ama, obojica ste u pravu. Lesnar je uvek bio hajp, ali mu je kondicija uvek bila đubre. Protiv Overima je delovao kao raspala vreća, bio me blam da gledam kako mu se tresu sise. :isuse:
Posted (edited)

Motorika kurca a ne borca isuse.gif Pogledaj one pokrete rukama, uzasno je spor bio. Ne kazem da je nekad imao brzinu ruku kao npr. Vitor Belfort ali nije bio ni ovako smotan i trom, jebote. Uvek je on isao na to da se zaleti i zgnjeci protivnika ali je znao i da udari ponekad muski, a ovde nije imao ni snagu ni brzinu udarca, nista. Kondicija nula, nevezano za fizicki izgled.Gotivim ja Overima odavno ali ovde je dobio prakticno bez borbe. Da se pre par godina peglao sa Lesnarom, bilo bi bar malo teze, a ovako je zavrsio sa malo razbijenom arkadom i to je to.

Edited by Zli Gli
Posted

usro se, zligli, usro se. pogle konfe za stampu pre meca. usro se.i kako znas da je kondicija nula?i sta je lebati trebo, da ide na dabl i da popije koleno u facu?nije imo sanse, i bio je svestan toga. mira ce dobiti 9 od 10 puta, posto mu lezi zbog nepostojanja tdd, i to je to. karvin je prso zahvaljujuci losem kardiu, inace bi ga dobio uvek. kejn ce ga uvek dobiti, tu nema price. jds bi ga verovatno jako tesko povredio, posto za razliku od overima, udara iskljucivo u glavu.

Posted

Kako znam da je kondicija nula? Brate, pa pogledaj mu brzinu pokreta laugh.gif Cak i ovo smesno vrtenje rukama u prvim momentima meca je kao da si pustio usporeni snimak, meni bilo tuzno to da gledam. Pre je definitivno bio eksplozivniji i agresivniji i sad stvarno verujem da je imao neke zesce probleme sa tom bolescu ili cime vec.

Posted

toni, hejtere.kakve su sanse onoj strvini protiv jds-a?

Posted (edited)

ma mislim da su sanse na strani jds-a, dosta je brzi, mnogo bolji futvork. mnogo bolje ruke bez sumnje.ovaj drugi svakako ima na svojoj strani iskustvo, ubitacna kolena i snagu nosoroga.ni overim, kao ni lesnar, ne voli bas da bude udaren, prilicno se pogubi u tim momentima, ko da nema vec skoro 70 borbi iza sebe.jds udara ko maljem, ako ga dokaci prvi, mislim da dobija. sa druge strane jds do sad nije imao ozbiljnog strajkera za protivnika, jebiga, najozbiljniji su bili poluprofi rekovalescent karvin i penzioner kro kap. obojcu je doduse samleo. ok, i gonzaga koji je davno prestao biti gonzaga.a svako jebiga ima sansu protiv svakoga u top 5, a ova dva su po meni top 2 trenutno. po meni, recimo, 65 naprema 35 za jds.

Edited by ToniAdams
  • 4 months later...
Posted

Filipovic se vratio u K1, juce se borio protiv neke vrece govana, dobio lagano.Valjda ce mu uskoro organizovati neku ozbiljnu borbu.