Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted (edited)

ma ludilo je klinac. svakako vise volim silvu al ovaj je mnogo zajebaniji za protivnike iz kategorije.ogroman je za lhw, uopste mi nije jasno kako drzi kilazu. ima ubedljivo najveci reach u celoj ufc ukljucujuci sve kategorije, ko bukvalno onaj indijac iz strit fajtera dva, 84.5 inca jebote.pritom uzasno brzo uci, vidi samo kako boksuje iako je dosao iz grcko rimskog rvanja.mislim da niko ne moze da ga dobije, ukljucujuci i hw, osim mozda cigana.gledaj protiv soguna borbu obavezno ako nisi.

Edited by ToniAdams
Posted

da, glede mira, ma dojaja je bila borba, ali nije mi ovo juce neki bencmark, i dalje mislim da ne moze da prismrdi u top 10. pa karvin ga je tukao ko zenu.

Posted (edited)

Tukao je i Machida Dzonsa do one posekotine, jbg. Posle se sve preokrenulo. Meni taj Machida mnogo zanimljiv, mislim da ce biti ovde i revansa.A Mira je ukenjalo, realno.

Edited by Zli Gli
Posted

da, minotaur je ispao retard. samo je trebao da nastavi da ga gruva odozgo i sudija bi prekinuo mec.

• 3 weeks later...
Posted

Da ga jebem ako ovo ne treba zabraniti.Ali degenerik od sudije koji ga okrece tako da jos nekoliko puta udari potiljkom o pod :isuse:

Posted
Da ga jebem ako ovo ne treba zabraniti.
ma ti si nasa balerina
Ali degenerik od sudije koji ga okrece tako da jos nekoliko puta udari potiljkom o pod :isuse:
fakat, nije realno smeo ni da ga pipa, moglo je ko zna sta biti slomljeno.
Posted
Kako je glup ovaj nokautirani, neverovatno. Ali, to je dobra stvar kod MMA, jer i kada se neki loši borci biju, može da izgleda fensi. :)
Da ga jebem ako ovo ne treba zabraniti.Ali degenerik od sudije koji ga okrece tako da jos nekoliko puta udari potiljkom o pod :isuse:
Pod ringa je savitljiv i pravljen je baš tako da se ljudi ne povređuju kad udaraju glavom u njega
Posted

veceras navijam protiv one zivotinje koju gotivi zli gli

Posted

Nista manje ne gotivim ni Alistera pa sam fifti-fifti veceras. Zapravo, idem na neki rodjendan i verovatno cu se napiti pa mi je potpuno svejedno ko ce dobiti, samo bi bilo lepo da bude zanimljiv fajt a ne neko davljenje.

Posted

pa dobro, so fejzpalm? bilo posve ocekivano.

Posted (edited)

Lesnar je i sa Karvinom i sad usao u meceve totalno nespreman, nije prikazao ni 50% mogucnosti, i to je steta ali jebiga. Bas se videlo da je kilav posle par sekundi, totalno je u kurcu sa fizickom spremom u zadnjih par godina (mozda i zbog te bolesti, ne znam). Dobro je sto se povlaci, ako vec ne zna/ne moze da se spremi kako treba.

Edited by Zli Gli
Posted

podlego si hajpu, idi gledaj kecere.

Posted

Kakvom hajpu? Boli me bas paja za njega, samo kazem da je pre bio mnogo fizicki spremniji a sad je kilav k'o kurac.