ToniAdams Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) ma ludilo je klinac. svakako vise volim silvu al ovaj je mnogo zajebaniji za protivnike iz kategorije.ogroman je za lhw, uopste mi nije jasno kako drzi kilazu. ima ubedljivo najveci reach u celoj ufc ukljucujuci sve kategorije, ko bukvalno onaj indijac iz strit fajtera dva, 84.5 inca jebote.pritom uzasno brzo uci, vidi samo kako boksuje iako je dosao iz grcko rimskog rvanja.mislim da niko ne moze da ga dobije, ukljucujuci i hw, osim mozda cigana.gledaj protiv soguna borbu obavezno ako nisi. Edited December 11, 2011 by ToniAdams
ToniAdams Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 da, glede mira, ma dojaja je bila borba, ali nije mi ovo juce neki bencmark, i dalje mislim da ne moze da prismrdi u top 10. pa karvin ga je tukao ko zenu.
Zli Gli Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) Tukao je i Machida Dzonsa do one posekotine, jbg. Posle se sve preokrenulo. Meni taj Machida mnogo zanimljiv, mislim da ce biti ovde i revansa.A Mira je ukenjalo, realno. Edited December 11, 2011 by Zli Gli
Кристофер Лумумбо Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 da, minotaur je ispao retard. samo je trebao da nastavi da ga gruva odozgo i sudija bi prekinuo mec.
ToniAdams Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-oRT0xksG8Q
Milogled Bluff Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Da ga jebem ako ovo ne treba zabraniti.Ali degenerik od sudije koji ga okrece tako da jos nekoliko puta udari potiljkom o pod
ToniAdams Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Da ga jebem ako ovo ne treba zabraniti.ma ti si nasa balerinaAli degenerik od sudije koji ga okrece tako da jos nekoliko puta udari potiljkom o pod fakat, nije realno smeo ni da ga pipa, moglo je ko zna sta biti slomljeno.
Lrd Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-oRT0xksG8QKako je glup ovaj nokautirani, neverovatno. Ali, to je dobra stvar kod MMA, jer i kada se neki loši borci biju, može da izgleda fensi. :)Da ga jebem ako ovo ne treba zabraniti.Ali degenerik od sudije koji ga okrece tako da jos nekoliko puta udari potiljkom o pod Pod ringa je savitljiv i pravljen je baš tako da se ljudi ne povređuju kad udaraju glavom u njega
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 veceras navijam protiv one zivotinje koju gotivi zli gli
Zli Gli Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nista manje ne gotivim ni Alistera pa sam fifti-fifti veceras. Zapravo, idem na neki rodjendan i verovatno cu se napiti pa mi je potpuno svejedno ko ce dobiti, samo bi bilo lepo da bude zanimljiv fajt a ne neko davljenje.
Čutura Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Brock''SackOfShit''Lesnar vs Alistair Overeem
Zli Gli Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) Lesnar je i sa Karvinom i sad usao u meceve totalno nespreman, nije prikazao ni 50% mogucnosti, i to je steta ali jebiga. Bas se videlo da je kilav posle par sekundi, totalno je u kurcu sa fizickom spremom u zadnjih par godina (mozda i zbog te bolesti, ne znam). Dobro je sto se povlaci, ako vec ne zna/ne moze da se spremi kako treba. Edited January 1, 2012 by Zli Gli
Zli Gli Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Kakvom hajpu? Boli me bas paja za njega, samo kazem da je pre bio mnogo fizicki spremniji a sad je kilav k'o kurac.
Recommended Posts