Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

Rvac, ucestvovao dvaput na OI. Ovo mu je tek 9. MMA borba (9-0) a ovde je upao umjesto povrijedjenog Overeema.Snimak sigurno ima al mene mrzi da trazim.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Eto ga i dugo isčekivani UFC on FOX se završi. I bi borba #1 i #2 Heavyweight-a, Velaskeza i Dos Santosa

Ala na brzinu skenja Junior Dos Santos Velaskeza - ja mislim da nije borba trajala više od minut i po, dva.

Posted

ou jea, najbolji bokser u mma. brzo, kratko i jasno.

Posted

Ovaj presudni udarac je delimicno i lucky punch, ali za mene isto ocekivan ishod.

Posted

ko nije gleo danasnjeg fedora, slobodno nek propusti. sdruge strane, sinocnji hendo rua okrsaj je mozda najbolja borba koju sam gledao u zivotu, u prvih 5 svakako.

Posted

Sad cu da nadjem to na mmashare, totalno zaboravih da je bilo sinoc.

• 3 weeks later...
Posted

kakv mec mir vs minotaur :Hail:odgledajte mec obavezno

Posted
aj, shaubov nokaut manje-vise, legao mu mirko na pesnaju.ali dzons!kako je razneo soguna, neverovatno! mislim da smo svedoci nastanka neceg velikog u mma, sto moze da se poredi sa fjodorom svojevremeno, ili recimo tajsonom.
samo da napomenem kakav sam strucnjak i car
Posted
samo da napomenem kakav sam strucnjak i car
daj linkove da gledam njegove najbolje borbe, prvi put sam sinoc cuo za njega.jesi video kako je mir polomio ruku minotaurovom burazeru?!
Posted (edited)

konfuzan si, mislis minotauru? :Dburaz je prebio ortiza.a korean zombi i nokaut od 7 sec?idi na www.mmashareforum.com/, tu ima poprilicno svega.inace, dzons ima tek 24 god, a vec je verovatno najkompletniji borac koji se ikada pojavio, bez preterivanja.

Edited by ToniAdams
Posted
konfuzan si, mislis minotauru? :Dburaz je prebio ortiza.a korean zombi i nokaut od 7 sec?idi na www.mmashareforum.com/, tu ima poprilicno svega.inace, dzons ima tek 24 god, a vec je verovatno najkompletniji borac koji se ikada pojavio, bez preterivanja.
da, bre, minotauru, pre toga sam gledao njegovog brata.nisam video taj nokaut, zakasnio sam na pocetak.sinoc komentatori pominju da je dzons najveca senzacija koja se pojavila u mma poslednjih godina. moracu to da pogledam posto ne mogu da verujem da je spektakularniji od silve.