dare... Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dobar Milan, dobar... Meni deluje žilaviji i fizički jači od oba svoja protivnika...Elem, evo jedne izuzetne runde:Nick Diaz vs Paul Daley
zorglub Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Dok ne obrišu...http://www.youtube.com/watch?v=OUcGAG8OGoI
ToniAdams Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 kraj jedne od najvecih karijera u sportu. zao mi dede, ali nokaut je bio stvarno fantastican.
Кристофер Лумумбо Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 kraj jedne od najvecih karijera u sportu. zao mi dede, ali nokaut je bio stvarno fantastican.da ni samo malcice preterao? :)
ToniAdams Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 ne, pod sportom mislim na konkretno mma. kako bih preterao?
Кристофер Лумумбо Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 ne, pod sportom mislim na konkretno mma. kako bih preterao?a, to je ok, mislio sam da govoris generalno o sportu. dedica je legenda mma.
ToniAdams Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 za razliku od sinocnjeg boksa, nocas se odrzao verovatno najbolji ufc card otkad pratim ovaj sport :)
ToniAdams Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) necu, nadji sam trute.obrati paznju na tita ortiza, vratija se jaci nego ikad! Edited July 3, 2011 by ToniAdams
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 necu, nadji sam trute.obrati paznju na tita ortiza, vratija se jaci nego ikad!kratko i jebitacno, svidja mi se. :)odakle tito ortiz u ufc-u? skoro sam slusao kako dana white prica da je tito najveci smrad od svih boraca, bas ga je zestoko prozivao.
ToniAdams Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ih, klasican trestoking u cilju dizanja popularnosti, stavise, dana ga je navodno izazvao na bokserski mec koji je ovaj kao odbio (mosmisliti, pitanje je samo za koliko bi ga sekundi tito doslovce ubio).ma za kog jos nije srao dana, sem za svog sina miljenika lesnara.
Zli Gli Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 http://fightnext.com...or-vs-HendersonNe znam sta da kazem, mozda je ipak malo prerano uleteo sudija, s obzirom na Fedorovu istoriju dobrog podnosenja batina.
Tastatura Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Trecu za redom izgubio?Definitivno mu je vreme da se povuce.
Recommended Posts