Jump to content

Featured Replies

Kako se bije Đani Barbir? Ispratio sam onaj upad u podcast inkubator kad je Ilke gostovao, realno, time se baaaaš ponizio a Ilke nije propustio penal pa je odreagovao dobro i maksimalno sebi podigao reputaciju u tom momentu, nema komentara koji nije hvalio njegovu reakciju i sl.

Vidim da su sad pričali nešto u hodniku kao da se biju van kamera i sl, sparing pa da tako "reše"... rolleyes

• Replies 2.7k
  • Views 197.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

On 26. 5. 2025. at 17:26, Mil@n said:

Kako se bije Đani Barbir? Ispratio sam onaj upad u podcast inkubator kad je Ilke gostovao, realno, time se baaaaš ponizio a Ilke nije propustio penal pa je odreagovao dobro i maksimalno sebi podigao reputaciju u tom momentu, nema komentara koji nije hvalio njegovu reakciju i sl.

Vidim da su sad pričali nešto u hodniku kao da se biju van kamera i sl, sparing pa da tako "reše"... rolleyes

dobar je Djani za FNC nivo tj. najbolji, ali ta kategorija im je dosta slaba. nema poraz, 7-0 ja mislim, ali najbolji protivnik mu je bio toma faking spahovic.

za tu konkurenciju nema vecih rupa, dugacak, solidan boks, dobri kikovi, grepling dobar, solidno rvanje...ali i bojkovc je delovao kao totalna zver dok se nije susreo sa dobrim borcem.

djani radi sa boljim trenerima od bojkovica, a ima i dobrog menadzera koji ga je ubacio u Dana White Contender Seriju pa cemo uskoro videti koji je zapravo nivo. Po meni je prerano otisao tamo i sanse da nece proci u UFC su nemale, cega je izgleda i on svestan jer ceka ishod pre nego sto se odrekne FNC pojasa, ali taj poziv se ne odbija. Hteo je sa Ilicem da se bori u Beogradu i bio bi favorit ali Ilke nije hteo jer se oporavlja od neke bolesti kao. Posto se nada da ce ostati u ufc-u a kao imaju beef onda mu je nudio da to rese na sparingu. Ilic je pored Bojkovica jedini koji me tu stvarno nervira, ostali su ok, mada se preteruje sa jebavanjem mrtvih majki pre meca. Janicic i Bojkovic se stvarno mrze, a ovo ostalo je uglavnom bila losa gluma.

FNC ima fantasticnu produkciju i medijski deo posla. Biio sam na 2 eventa i ceo dogadjaj vredi svakog centa i po tome je stvarno svetski nivo, ali nivo boraca je i dalje mnogo ispod UFC, ONE i PFL iako i je u tu veliki napredak.

Najbolji regionalni borci van UFC-a su Soldic, Joksovic i Zdravkovic.

Joksovic trenira u CDS-u u novom sadu i pocistio je FNC konkurenciju, skor 17-0. Potpuno neverovatno da nije u UFC-u. Navodno ima probleme da dobije papire za Ameriku. Ima u junu mec u Aresu i nada se da ce upasti na UFC card u Paris na jesen na kome bi trebalo i Rakic, inace od skoro njegov timski kolega da se bori.

Zdravkovicu fale jos 2-3 pobede, sledeca borba bi trebalo da bude protiv Banovica. Izuzetno kvalitetan borac, ali mislim da UFC ne zeli da ima dugacak roster u tim malim kategorijama.

Soldic je izabrao instant lovu u ONE umesto ostvarenja decackog sna i debelo se zajebao. Karijera mu je veliko zastoju, a imao je potencijal za top10 ufc-a.

ja biram djanija ispred ilketa

ne znam nista o mma, iskljucivo se odredjujem naspram simpatija prema licnostima

ilke mi je takodje uz bojkovica nekako najbezvezniji lik

vitasovic mi je gotivan i pre bih njega voleo u tom velikom teskaskom okrsaju za titulu sa stosicem

samo nikako u beogradu, naravno da beograd ima najveci potencijal kao ubedljivo najveci grad u "regionu". ali jebemu bas se seljacki pokazala publika

narocito prema hrvatskim borcima

ima toga naravno svuda u odredjenoj meri, ali ovde je bas izrazeno, a nekako bi logicnije bilo da je drugacije

On 26. 5. 2025. at 20:58, pbg12345 said:

ja biram djanija ispred ilketa

ne znam nista o mma, iskljucivo se odredjujem naspram simpatija prema licnostima

ilke mi je takodje uz bojkovica nekako najbezvezniji lik

vitasovic mi je gotivan i pre bih njega voleo u tom velikom teskaskom okrsaju za titulu sa stosicem

samo nikako u beogradu, naravno da beograd ima najveci potencijal kao ubedljivo najveci grad u "regionu". ali jebemu bas se seljacki pokazala publika

narocito prema hrvatskim borcima

ima toga naravno svuda u odredjenoj meri, ali ovde je bas izrazeno, a nekako bi logicnije bilo da je drugacije

bolji je djani borac, a i normalan je tip. onaj upad u podcast je bio seljacki, ali organizacija ih tera da takvim sranjima privlace paznju. i janicic je ovaj mec dobio krajnje smraduljarskim potezom.

vitasovic je car. radi kao medicinski tehnicar, jedno vreme sa osobama zaostatlim u razvoju pa je onda presao u laboratoriju. od sledeceg meseca uzima neplaceno da neodredjeno vreme hahaha. nije nikako hteo da prestane da radi iako odavno ne mora, ali sad se vec bori protiv zveri pa ce morati. svira bas gitaru u pank u bendu. krenuo da trenira jer je imao 150kg pa da smrsa i ispostavilo se da je ubica. i ja navijam za njega protiv delije, ali delija je mnogo veca zvezda, bivsi sampion PFL koji je druga najjaca organizacija na svetu i njegov mec protiv stosica bi privukao vecu paznju nego mec vitasovica i stosica.

gresis za bg publiku. zvizdali su vrtacícu jer je pruzio dosadan mec a ne zato sto je hrvat. vecina ljudi su ipak kezualci i nisu znali da je prihvatio mec kao zamena 12 dana pred borbu i da nije imao kondicije. jedan bario kroata, covek koji ima istetovirane ustaske simbole i koji je davao krajnje neumesne izjave jedno vreme je prosle godine dobio veliki aplauz u areni nakon pobede protiv dzakica. u principu se uglavnom navija za domaceg borca pa zato zvizde drugom, ali navijace za hrvata protiv poljaka recimo. fabjana recimo bg publika obozava. video si koliko su bili na strani janicica protiv bojkovica i tako dalje. mma svet je skoro sasvim operisan od nacionalizma. u zagrebu iz nekog razloga obozavaju Ilica. tamo su nas tokom iventa lokalci castili pivom, isto bude i u beogradu sa njima, a gomila meceva bude hrvat protiv srbina. uostalom, fnc je hrvatska organizacija, voditelj u hali prica na hrvatskom i tako dalje i opet bude puna arena svaki put.

Edited by Heaviside

On 26. 5. 2025. at 21:14, Heaviside said:

bolji je djani borac, a i normalan je tip. onaj upad u podcast je bio seljacki, ali organizacija ih tera da takvim sranjima privlace paznju. i janicic je ovaj mec dobio krajnje smraduljarskim potezom.

na sta mislis konkretno?

meni janicic ostavio bas ok utisak, deluje mi na mestu momak, solidne inteligencije, ne gura ga niko

vitasovic legenda hail

On 26. 5. 2025. at 22:03, pbg12345 said:

na sta mislis konkretno?

meni janicic ostavio bas ok utisak, deluje mi na mestu momak, solidne inteligencije, ne gura ga niko

vitasovic legenda hail

objavio snimke sa sparinga, a svaka prica o sparingu je veliki no-no i smatra se teskom povredom kodeksa, a kamoli da objavis snimke. bas niko to ne radi. najvise sto ce nekad da kazu je da su bili bolji na sparingu od jednog borca iz vrha ufc-a bez imena borca i tima ili ako se zna da trenira sa nekim onda ce da kaze ili da ga je ovaj odvalio ili kao uspeo sam da se drzim nekako.

bojkovic je kroz FNC postao velika zvezda. vlasnik fnc-a je bojkovicev menadzer. napumpali su ga preko svake mere.

janicic je kao sto smo videli mnogo bolji borac ali kao sto kazes nema nikoga da ga pogura i karijeru izgradio tako sto je isao na klanje miljenicima raznih organizacija i kao autsajder uspevao da ih pobedi

mnogo manje je zaradjivao od bojkovica i bio potpuno van fokusa javnosti

objavio je snimke i trazio mec sa bojkovicem. bojkovic, njegov tim i ostatak mma zajednice su odlepili i tako je privukao paznju na sebe i stvorio hajp za taj mec koji je na kraju napunio arenu. medjutim,i fnc koji gura bojkovica i sam bajkovic nisu hteli mec, izmisljali su razloge ali su zapravo znali da je janicic bolji. medjutim hajp nije prestajao pa je fnc ipak pozeleo da od toga zaradi, ali bojkovic i dalje nije hteo mec. onda je janicic pokidao prednje ukrstene, a bojkovicu je za ulazak u ufc falilo da pobedi nekoga zapravo svoje velicine i sa dobrim skorom. i onda su ponudili janicicu mec svega 8 meseci nakon operacije sto pun oporavak cini nemogucim. dali mu pare koje nije mogao da odbije, plus jos 3 garantovane borbe za manje pare. i mudonja prihvati i odrzi cas ovome. boze koliko sam bio srecan, stvarno nisam normalan. ali do meca ne bi doslo i vecina ljudi ne bi ni cula za Milosa da nije prekrsio kodeks. kasnije su bojkovic i njegov trener nenormalnim uvredama i fizickim napadima na milosa okrenuli masu protiv sebe iako je na pocetki milos bio bad guy. i sam janicic je sve nakon objave snimka doktorski odradio.

Nazalost sport tako funkcionise. FNC nije hteo da ga dovede da im sjebe projekat iako je to borbama itekako zasluzio, ali ako se digne neka drama koja privuce dovoljne paznje onda dobijes mec. Zato je i Barbir pravio onaj cirkus. Mnogo bolji i mnogo manje popularan borac od Ilica koji je njegova kategorija i dobio bi i on taj mec da nije otisao u contender seriju.

Sad sam pogledao šakanje i blago sam razočaran, koliko sam skapirao a nek me neko ispravi ako misli da grešim, mali je očigledno pokušao da skrati distancu i napada prednju nogu ovog drugog kalf kikovima kako bi ovaj morao da prebaci težinu na tu zadnju sjebanu.

Tom prilikom je ili pokušao sa imitira Tajsona ili je bio suviše oprezan sa ne kažem uplašen pa je krenuo sa duplim gardom kako bi se bolje pokrio.

E sad, to skraćivanje distance sa duplim gardom radi posao ako si defanzivni majstor kao Tajson i ako pritom imaš velike rukavice, u MMA je to takoreći katastrofa u najavi osim ako borac nema dojaja hed muvment, a mali Marko ga nema ni tragovima. Drugi mali je svaki tako pokušaj ispratio najbitnijom i najstarijom tehnikom otkad se ljudi tuku, a to je prednji direkt.

Ne znam puno o treneru Markovom i da li je on uopšte ovakvu taktiku isplanirao, ali možda sa ubuduće proba nešto drugo, pošto će mali najebati svaki put kad naleti na iole učenog boksera.

Il da ga vrati na fundamente, al to ljudi sa visokom egom slabo rade i slabo prihvataju.

ma nije to bilo taktika, lik se tako ne bori ni kada on ima prednost u strajkingu. on obicno skakuce, brzo ulazi i izlazi i ima bocni stav. plan je bio da mu napada prednju nogu i da izadje ili da nastavi u rusenje, ali raspao se mali i bacio taktiku u vodu.

no svejedno, sa ovim nivoom boksa svakako nema sta da trazi u visoj ligi.

@Heaviside

hvala pre svega na detaljnom objasnjenju

znao sam za taj objavljeni snimak sa sparniga, ali nisam tome pridavao toliku vaznost (rekoh vec da ne pratim mma i ne znam gotovo nista o sportu), a i nisam znao da je to bio uvod u desavanje, mislio sam da to bio odgovor na neke bojkoviceve nebuloze

iskoci mi malopre i na youtubu fabijanov komentar tog poteza (snimljeno jos pre meca), isto kao ti kaze da se to nikad ne radi i da je sramotno, jer je sparing sparing, a ne borba, a i nije nesto za javnost vec naprosto trening boraca

On 28. 5. 2025. at 20:28, pbg12345 said:

@Heaviside

hvala pre svega na detaljnom objasnjenju

znao sam za taj objavljeni snimak sa sparniga, ali nisam tome pridavao toliku vaznost (rekoh vec da ne pratim mma i ne znam gotovo nista o sportu), a i nisam znao da je to bio uvod u desavanje, mislio sam da to bio odgovor na neke bojkoviceve nebuloze

iskoci mi malopre i na youtubu fabijanov komentar tog poteza (snimljeno jos pre meca), isto kao ti kaze da se to nikad ne radi i da je sramotno, jer je sparing sparing, a ne borba, a i nije nesto za javnost vec naprosto trening boraca

op op krenula navlakus na balkanski mma

pocelo je sa "ne volim mma" a sad se gleda sta fabijan pre x meseci rekao o instagram objavi janicica staroj vise od godina dana

On 28. 5. 2025. at 21:06, Heaviside said:

op op krenula navlakus na balkanski mma

Ja sam se navukao još prošli fnc u BG kada se Džoker tukao sa Fabjanom, uticaj soc mreža je ipak ogroman, čak i kad je hype lažan...

Icko dao intervju od sat i po ali bukalno sve stane u 2 rečenice, Marko je debil, omađijao ga bogat i materijalni život, a Icko je bio srećan što je pukao jer je tobio jedini način da se "resetuje" Bojković i vrati na od pre 6 godina...

dzoker vs slo-roki je bilo u zagrebu, bio sam

bojkovicu je jedini spas da pocne da putuje po kampovima po svetu. kapiram da je lojalan gicku koji ga je izvukao iz blata pa formalno moze i da ostane sa njim, ali mora da ide okolo i nauci puno toga u svakom smislu ako ga zanima nesto vise od regionalne scene.