Jump to content

Featured Replies

Izgleda da Islam nema problema da se skida do 155 tako da je moguce.

• Replies 2.7k
  • Views 196.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

On 5. 5. 2025. at 5:53, ToniAdams said:

Ok, RDR je skroz legit borac i očekivao sam ovako nešto, ali da je nešto iskrslo pa da su Boa uparili sa Kamzatom ili Striklendom ili bilo kim iz top 5, to bi bilo ubistvo.

Dobro, makar je naučio iz poraza:

Btw, jel' ovo bilo nekad, da top 4-5 iz svake divizije osim bantama nemaju zakazane mečeve? Da li se bližimo kraju UFC trgovaca robljem?

ESPN.com
No image preview

MMA divisional rankings: After win, did Cory Sandhagen ev...

Here's a look at every weight class to determine the best of the best in UFC, PFL and beyond.

Pa dace Bog jer ovo sada ni na sta ne lici.

Odrekao se Islam pojasa

• 2 weeks later...

Janicic unakazio Bojkovica, sudija nije dugo prekidao jer valjda nije smeo ali je morao na kraju

Otprilike prvi koji je zapravo dosao da se bori a ne da uzme honorar i odradi radi reda, i eto sta se desilo

I prvi koji je zapravo njegova kategorija, a ne za broj manji

kako je unakazio cacicja odvaratnog i to 8 meseci nakon operaciji ACL-a haha. 190 uspesnih udaraca za rundu i po. klosarcina nece smeti godinu dana da izadje iz kuce ovako unakazen.

mislim da bojkovic ipak nije tolika kanta i da se poptuno izgubio zbog hajpa koji sam nabio i koji je rezultirao da ga najstrasnije izvizde u beogradu protiv borca iz crne gore

ali ocigledno da nije blizu toliko dobar koliko su ga reklamirali

Ovo bi se i ranije prekinulo da nije Bojković u pitanju.

Osim što je glup, Bojković je mentalno slab. Užasno slab. I sve ove sedmice prepucavanja su ostavile na njega negativnu posledicu..kurac bi primio ovoliko udaraca i ovakvih, da mu nije Janičić ušao u glavu.

Anyway, sjajna borba, ja lično sam dosta manje od ove borbe očekivao.

I u trash talk-u je prvi put imao dostajnog protivnika u vidu janicica koji je dodatno ogolio o kakvom idiotu se radi, a oni zvizduci na merenju su ga dokrajcili. raspao se lik, krenuo u publiku da se bije. na mecu je imao podocanjake i cenim da od merenja nije spavao. lose su ga savetovali ovaj put. nije trebalo uopste da se proziva. glup je i iritantan i samo je publiku okrenuo protiv sebe i u mec je usao potpuno oduzet. ni posle meca nije znao sta se desava, ali ajde, to je ocekivano posle onakvih batina.

Ne mislim da je Bojković toliko lošiji borac, mislim da se raspao od svega što se dešavalo pre borbe mentalno. Taktiku je napravio užasnu, želeo je po svaku cenu da bude ofanzivan i zauzme oktagon i zbog toga je primio brdo udaraca koje apsolutno nije morao jer ga je ovaj levim direktima polako punio, rano okrvavio. Nenormalno veći broj udaraca je svakako sramotan po Bojkovića ali budmo realni barem pola je došlo pošto ovaj uopšte nije mogao da se brani.

U prilog tome i izjava Janičića koji je rekao da je dobio dva jaka udarca nogama i da je malo falilo da se i on savije. Nije ni on bio nešto prehajpovan posle pobede, sigurno je i on osetio i pritisak i strah ali je očigledno ko je sve bolje ishendlovao. Sviđa mi se njegovo samopouzdanje i način na koji priča o sebi.

Bojkoviću svaka čast što nije tapno i primio ove batine koje će mu možda biti korisnije za karijeru nego da je ovo dobio.

Definitivno nije najinteligentniji lik, koliko sam slušao njegove intervjue uvek spominje tim i da će sve da radi u skladu sa timom, nadam se da će ubuduće još više da ih sluša...

Nego što ćaci, jel bio u ćacilendu, podržava govna javno, šta?

Btw, Fabjan imao baš baš dobru prvu rundu, skoro da je završio Hatefa ali kada je ovaj jednom legao na njega to je bio kraj. Mogu samo da zamislim kako je kada onoliki čovek sa 120kg legne na tebe, nema iz laska iako ga je na kraju prve runde pustio da se digne.

Fabjanu pre svega kapa dole sto ulazi u kavez sa teskasima i to na short notice. Rekao je posle meca da prima preveliku stetu i da ce od sada da se bori do 93kg i 84kg. Hatef ima niz od cini mi se 12 pobeda i skoro je nemoguce nokautirati ga. Ni Stosic koji se sa njim borio dok je ovaj bio na samim pocecima to nije uspeo nego je Hatefov ugao bacio peskir. Inace je zivotinja upucana sa dva metka i rutinski je preziveo i valjda su metci i dalje u njemu 😁

Bojkovic nije imao losu taktiku nego je prso i nije se pridrzavao plana da ide na rvanje. Jednostavno je odlepio i stao u sredinu da se saketa sa mnogo boljim strajkerom iako je plan bio da u stojci drzi distancu, napada prednju nogu Janicica (sto je jedina dobra stvar koju je uradio) i ide na rusenje. Samo i taj mentalni deo, sposobnost da mirno spavas, da se pridrzavas taktike, da slusas ugao, da menjas plan u hodu itd. takodje spada u kvalitet borca i to izuzetno bitan kvaliet, prakticno neophodni uslov za iole vece domete, a Bojkovic to ocigledno (za sada) nema. I nije samo to, nego se pokazalo da mu je i strajking poprlicno tanak. Janicic jeste ozbiljan borac, verovatno da je bolji od donjeg doma UFC-a, ali nije ni cudo nevidjeno a bas ga je ponizio u strajkingu. Decko je veoma mlad za mma, ima uslove za dobar trening, posvecen je, pokazao je juce i da ima srce i on i dalje moze da ima dobru karijeru. Gadan lik, tako da i ako odustane od MMA karijere i okrene se kopanju kanala nece mi nedostajati.

Odlicna borba izmedju Janicica i Bojkovica, voleo bih da se moja deca bave ovim sportom

@Mil@n

pitao sam isto pre neki dan, pa da podelim odgovor koji sam dobio

prozivaju ga da je caci prvenstveno zbog tima i teretane u kojoj trenira

te ahilej teretane drze braca djordjevic, icko i simetrija, pored toga sto vaze za pandurske teretane (vezbaju besplatno i uz razne popuste), pruzaju i druge usluge sns nezvanicne fizicke sile u vidu prebijanja i zastrasivanja nepozeljnih itd

taj simetrija je valjda namestio onog nesretnog lepomira bakica, takodje bolida i bivseg pandura

prica se da su glavna konkurencija u valjanju steroida i ostalih govana u srbiji i regiji i oko toga se vrti neki nenormalno velik novac

pozaboravio sam detalje, a i znace neko sa topika vise i detaljnije

sto se samog dogadjaja tice, ne volim mma, poceo sam pratiti ovaj lokalni zbog drustva

drago mi mnogo zbog janicica, jer mali bojkovic je stvarno debil (plus sve ovo gore napisano) mada mi ga na kraju bilo zao koliko je batina popio

jbg ne mogu nikako da se naviknem i "lozim" na taj deo price

fabijan je bzvz prihvatio da se bori sa onom zivotinjom daleko vecom i tezom od njega, plus deluje da je vrlo upitne kondicije

svaka njemu cast i sto je prebio lika u prvoj rundi i narocito za sve sto je izdrzao u drugoj, ali ne treba to njemu u ovoj fazi karijere i u ovim godinam

nek lema ilica i slicne, dobija ionako ozbiljne novce na neverovatan hajp i boli ga uvo

ilic je posebna kategorija, neverovatno me iritira lik i celokupna "satro bg prica", posle borbe se istripovao kao da je uzeo pojas u nekoj svetskoj organizaciji, a ne da je dobio nekgo nesretnika koji je uz to i nokautiran pre sedam dana

17 minutes ago, pbg12345 said:

@Mil@n

pitao sam isto pre neki dan, pa da podelim odgovor koji sam dobio

prozivaju ga da je caci prvenstveno zbog tima i teretane u kojoj trenira

te ahilej teretane drze braca djordjevic, icko i simetrija, pored toga sto vaze za pandurske teretane (vezbaju besplatno i uz razne popuste), pruzaju i druge usluge sns nezvanicne fizicke sile u vidu prebijanja i zastrasivanja nepozeljnih itd

taj simetrija je valjda namestio onog nesretnog lepomira bakica, takodje bolida i bivseg pandura

prica se da su glavna konkurencija u valjanju steroida i ostalih govana u srbiji i regiji i oko toga se vrti neki nenormalno velik novac

pozaboravio sam detalje, a i znace neko sa topika vise i detaljnije

sto se samog dogadjaja tice, ne volim mma, poceo sam pratiti ovaj lokalni zbog drustva

drago mi mnogo zbog janicica, jer mali bojkovic je stvarno debil (plus sve ovo gore napisano) mada mi ga na kraju bilo zao koliko je batina popio

jbg ne mogu nikako da se naviknem i "lozim" na taj deo price

fabijan je bzvz prihvatio da se bori sa onom zivotinjom daleko vecom i tezom od njega, plus deluje da je vrlo upitne kondicije

svaka njemu cast i sto je prebio lika u prvoj rundi i narocito za sve sto je izdrzao u drugoj, ali ne treba to njemu u ovoj fazi karijere i u ovim godinam

nek lema ilica i slicne, dobija ionako ozbiljne novce na neverovatan hajp i boli ga uvo

ilic je posebna kategorija, neverovatno me iritira lik i celokupna "satro bg prica", posle borbe se istripovao kao da je uzeo pojas u nekoj svetskoj organizaciji, a ne da je dobio nekgo nesretnika koji je uz to i nokautiran pre sedam dana

fabjan je nov u mmma, bori se svega godinu i po ili dve iako ima 40 godina. nema sta da ceka, bori se na svaka tri meseca i namestilo se tako da je najvise velikih meceva bilo u teskoj i covek se zapravo odlicno pokazao. dve pobede, stosica je imao dva puta u nokdaunu, a protiv hatefa ste videli sta je bilo. fnc je u medjuvremenu ekstremno pojacao tesku kategoriju koja je sada najjaca u evorpi. delija, stosic, hatef, vitasovic i fabjan nema sta vise tu da trazi. sledi rijaliti pa revans protiv Ilketa. Posle ne znam sta ce. Barbir je otisao u UFC, Vrtacic mu je timski kolega...verovatno nesto to 93kg, Batinic ili tako neko. Ponestaje mu borbi za hajp a vec je u godinama i cenim da se nece jos dugo boriti. Kapa dole kako se pronasao u poznim godina, pruzio super borbe, uzeo lovu, podigao popularnost sporta...

znam sve to oko njega i slazem se

nego mislim da je on na neki nacin dostigao plafon bas zbog toga sto pises o teskoj kategoriji u fnc

nadam se da ce odustati od prozivanja i ideje da se bori sa delijom jer je takodje na prvom mestu preogroman

jos jednom dobije ilketa, pa eventualno revans sa stosicem sto ce opet dici u nebesa

doduse i sam rece da ce se boriti ispod 94

nego kad ga pominjemo, svidela mi se jako njegova izjava kako u srbiji cak i vise nego drugde ljudi mahom gledaju koliko ko ima love, nego kakav je covek

gotivno mi kad neki tako obican lik ubode sustinu

nema nista od delije nakon poraza od hatefa. da je njega pobedio dobio bi revans protiv stosica, ovako je zavrsio sa teskom osim ako opet ne uleti na neki short notice ali protiv nekog malo slabijeg protivnika.

vitasovic brani pojas protiv delije, stosic se bori protiv hatefa na istom card-u u zagrebu na jesen. posle ce da se bore pobednici i porazeni. idealan scenario za fnc su pobede stosica i delije i njihova borba za titulu u beogradu. to bi bio najveci regionalni mec ikada. cak se prica i o marakani 😁