January 23Jan 23 https://youtube.com/shorts/3jWgv6so3CU?si=UiiADr_qc0sWMgja GSP na kulturan nacin kaze da je gomila boraca davala meceve za pare ili se povlacili iz borbi.
March 6Mar 6 On 5. 3. 2025. at 0:26, zorglub said: Umro Buvasar Saitiev. Jbt u Rusiji pad kroz prozor izgleda češći uzrok smrti od saobraćajki
March 11Mar 11 https://www.instagram.com/reel/DHBJxMGR_Id/?igsh=MTI4OTN2MGhxY2lu Držim fige da je dobar trol u pitanju, al' vidim da su svi u "oh shit" fazonu, što ovo čini jako strašnim.
April 14Apr 14 Volk je jednu jedinu grešku u karijeri imao a to je šort noutis protiv islama.Drago mi je što se ovako dominantno vratio.A najviše me raduje povratak rejesa, ozbiljna je to sila.
Sunday at 15:164 days Danino čedo rastavio RDR... Khamzat bi ga pojeo.Aspinal najduže interim šampion, nadam se da će izgoreti u plamenu cirkus ćelavog prevaranta. Rekao bih još i "jebo ga Džon Džons", ali on bi u tome sasvim sigurno uživao.
Monday at 03:533 days Ja ne znam stvarno kako je uspeo takav hajp da izgradi Bou, lik ima pobedu nad jednim ipo krštenim protivnikom.Ok, RDR je skroz legit borac i očekivao sam ovako nešto, ali da je nešto iskrslo pa da su Boa uparili sa Kamzatom ili Striklendom ili bilo kim iz top 5, to bi bilo ubistvo.Ja da sam Aspinal oterao bih ćelavog u kurac pa nek ga posle pravi od blata ko i Nganua, problem je samo što nema ni u tragovima pristojnog protivnika ni u ostalim organizacijama.Lik trenira keč vrestling i bjj fazon od pre nego što je prohodao i ima fizikalije kao niko do sada, ako Džons pristane na borbu može da se nada samo nekoj povredi Aspinala, kao što je ovaj uostalom onomad i izgubio, ne vidim kakav to iq može da nadomesti toliku razliku u svemu sem možda u grčko rimskom rvanju.Ako je Rejes onako ošurio i realno pobedio Džonsa u prajmu na steroidima, ovaj će ovog Džonsa da razmontira.Zato i mislim da borbe nikad neće biti.
Monday at 07:333 days CACC je ultra zanimljiva forma borbe, pre svega jer je maltene izgubljeno znanje, a onda i zbog same istorije - rudari, vašarske atrakcije, profesionalne borbe popularnosti veće od ili makar u rangu s boksom, rivalitet s džudistima, širenje u USA, Brazil i praktično nigde više, i onda odumiranje nakon što su borci shvatili da masa, baš kao i danas, samo želi dobru predstavu, a da pritom mogu i da sačuvaju kosti, zarađujući pride.Na trećim OI 1904. rvanje je bilo zastupljeno kroz catch, onda su za sledeće izbacili poluge i nazvali ga "slobodni stil".