Mil@n Posted November 28 Posted November 28 33 minutes ago, askeladden said: jos jedan zajeban Chechen Mnogo zajeban lik rekao bih, da je USA citizen kontam da bi do sada zaradio 50 milki.
zorglub Posted November 28 Posted November 28 Dobro, jeste klikbejt kanal, ali je i Dagestanac zanimljiv. Ovi spinning-back-mid-kikovi su me uvek fascinirali, i Zabit je voleo da ih baca. Uopšte, ta priča o vušuu i pet strana sveta je jako interesantna. Sad još samo da provalimo ko je doneo muay thai na Kavkaz, tj. gde su ga Umar i Usman učili. 1
askeladden Posted November 28 Posted November 28 1 minute ago, zorglub said: Dobro, jeste klikbejt kanal, ali je i Dagestanac zanimljiv. Ovi spinning-back-mid-kikovi su me uvek fascinirali, i Zabit je voleo da ih baca. Uopšte, ta priča o vušuu i pet strana sveta je jako interesantna. Sad još samo da provalimo ko je doneo muay thai na Kavkaz, tj. gde su ga Umar i Usman učili. To neki Wushu Sanda ,generalno kao Sambo bez judo kimona tako da je dinamicnije sa ovim spining udarcima nogama i rukama.
zorglub Posted November 28 Posted November 28 (edited) Pa to sam i ja rekao? A ako si mislio na Umara i Usmana, nije vušu - više puta su rekli da su počeli sa Muay Thai-em, a priču kako je on došao u Dagestan ne znam. PS: Ta Dagestanska vušu-sanda nije kao Sambo. U pitanju je kik-boks sa drugačijim pravilima, imaju i obaranja npr. ali bez groundwork-a, i dosta vole da hvataju kikove. Edited November 28 by zorglub 1
askeladden Posted November 28 Posted November 28 (edited) 12 minutes ago, zorglub said: Pa to sam i ja rekao? A ako si mislio na Umara i Usmana, nije vušu - više puta su rekli da su počeli sa Muay Thai-em, a priču kako je on došao u Dagestan ne znam. Imaju dosta zanimljiv amaterski Thai.Eu prvenstvo 2012 Edited November 28 by askeladden
zorglub Posted December 14 Posted December 14 (edited) Topuria prelazi u 155. Edip: Šta koji q : Edited December 14 by zorglub
zorglub Posted December 24 Posted December 24 (edited) Hoće u bones-ov tim Edited December 24 by zorglub
Recommended Posts