Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

jos jedan zajeban Chechen

• +1 3
Posted
33 minutes ago, askeladden said:

jos jedan zajeban Chechen

Mnogo zajeban lik rekao bih, da je USA citizen kontam da bi do sada zaradio 50 milki.

Posted

Dobro, jeste klikbejt kanal, ali je i Dagestanac zanimljiv.

Ovi spinning-back-mid-kikovi su me uvek fascinirali, i Zabit je voleo da ih baca. Uopšte, ta priča o vušuu i pet strana sveta je jako interesantna. Sad još samo da provalimo ko je doneo muay thai na Kavkaz, tj. gde su ga Umar i Usman učili.

• +1 1
Posted
1 minute ago, zorglub said:

Dobro, jeste klikbejt kanal, ali je i Dagestanac zanimljiv.

Ovi spinning-back-mid-kikovi su me uvek fascinirali, i Zabit je voleo da ih baca. Uopšte, ta priča o vušuu i pet strana sveta je jako interesantna. Sad još samo da provalimo ko je doneo muay thai na Kavkaz, tj. gde su ga Umar i Usman učili.

To neki Wushu Sanda ,generalno kao Sambo bez judo kimona tako da je dinamicnije sa ovim spining udarcima nogama i rukama.

Posted (edited)

Pa to sam i ja rekao?

A ako si mislio na Umara i Usmana, nije vušu - više puta su rekli da su počeli sa Muay Thai-em, a priču kako je on došao u Dagestan ne znam.

PS: Ta Dagestanska vušu-sanda nije kao Sambo. U pitanju je kik-boks sa drugačijim pravilima, imaju i obaranja npr. ali bez groundwork-a, i dosta vole da hvataju kikove.

Edited by zorglub
  • Hvala 1
Posted (edited)
12 minutes ago, zorglub said:

Pa to sam i ja rekao?

A ako si mislio na Umara i Usmana, nije vušu - više puta su rekli da su počeli sa Muay Thai-em, a priču kako je on došao u Dagestan ne znam.

Imaju dosta zanimljiv amaterski Thai.Eu prvenstvo 2012

Edited by askeladden
Posted

O Vušuu u Dagestanu:

• Hvala 1