Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

nema na cemu. u sustini to mozes sam napraviti, to su samo word listovi podeljeni po sredini sa jednim tekstom sa leve i jednim sa desne strane.

3 hours ago, ToniAdams said:

Stavio na svoj tviter

ja sad ovo ne mogu da nadjem. 

il je neko okacio laznu vest, il je ovaj obriso. vrv prvo. a i ja bas numem u tviter.

• 2 weeks later...
Posted

Ladno niko pocasni plotun (u silvino lice) da iskomentarise? 

Posted

Pogotovo obratiti paznju da Zabit ima bacanja kao brat Kevap.I za tu visinu,njemu je 145 blizu prirodne tezine.Zato nema mnogo snage u udarcima,ali izdrzljivost i kondicija skoro ne naruseni drasticnim skidanjem kilaze.

Kad se bude sreo sa Holloweyom,ne sumnjam da ce ga dobiti.

Posted

.

Kao konzumentu mi je krivo ali logicna odluka. Love mu ne fali a bukvalno mu se prividjaju vanzemaljci od milovanja po glavi kojima je bio izlozen. 

• 2 weeks later...
Posted

dzons u nedelju ujutru nastupa, a od poslednjih 5 testova dva je pao. pritom se krio ispod ringa kad su dosli da ga testiraju.

al kazu da je sve ok, nije nista uzimao, samo pulsira :fantom:

Posted

stara je ta prica da se krio ispod ringa, stari je to dopingas. 

Posted

pa kraj decembra, ako se ne varam. jedan od tih 5 testova valjda.

Posted

ne, to da se krio ispod ringa je bas stara prica.

Posted

ju, izvinjavam se, promaklo mi je to

Posted

Ah to je prica iz perioda kad je rokao ozbiljne mandze.Pa onda ovaj Turinabol koji pulsira mamu mu jebem.To je nakon sto je uhvacen sa estrogen blokerima,isto iz dick pill.A sto je u medjuvremenu poceo da dize trista kila na mrtvom,to od zdrave rane i konjskog mesa.

Lik je kao Dragan Djilas u nasoj politici.Da ti sve dokaze ispostave da je nevin,cjok,ne verues.

Posted

gledo malocas krokapa, kaze da je imao nekidan slog i da je danas izasao iz bolnice, i da bi to bilo to.

Posted

To nesto genetski za te krajeve.Cikatic je isto imao mozdani udar u tim godinama.