gervasius twinkleminkleson Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) Kickass epizoda, najbolja do sad u sezoni :Hail:Dickie i Dewey su mi super kao priglupi kriminalci :D Edited February 8, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ludnica od epizode, samo ispada da je Harlan county mesto okupljanja najvećih zlikovaca. Ova nova garnitura, uz najave za sledeću epizodu: JEBOTE! Grozno, bre.
gervasius twinkleminkleson Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ludnica od epizode, samo ispada da je Harlan county mesto okupljanja najvećih zlikovacaPa da, serija sigurno nije bash realna, ali who cares, odlicna je zabava.Jedino sto vec 2 epizode nije uopste bilo Arta :(
Čutura Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dickie i Dewey su mi super kao priglupi kriminalcidickie se u datim uslovima i ne snalazi tako lose, kod nas bi se to zvalo seljacka inteligencija ;) dewey docim inace, zloca iz ocajnih domacica je moj omiljeni vilan, gde god da se pojavi
gervasius twinkleminkleson Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Njih dvojica su savrsen tim. sto se mene tice, mogu da naprave spin off sa Deweyej i Dickiejem, gledao bi to veoma rado.Dickie je u sustini jedan od najgorih ljudi u seriji, ali je nekako simpatican. Mozda i zbog Faradaya... :)A Dewey je potpuni imbecil, ne sumnjam da ce nadzivjeti sve ostale kriminalce u seriji :D Scena kad Raylan gazi onog lika kolima :lol:Pulp Fiction omaz? Meni je ovaj Quarles ili kako se vec zove plavi villain malo over the top. Mada svejedno zabavan.
freakns Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dewey je jedan od retkih likova koje uopste ne mogu da podnesem... prosto boli koliko je glupav nesretnik
mandingo Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Pilot mi se cinio dosadnim do bola. Ovako, kad sam odlegdao udarnicki™, serija je vise nego solidna. WG-a sam zamrzeo u shield-u ali je ovde stvarno dobar. I naravno, Ava >>>> Winona. Kao lik, kao glumica, especially - kao bolja riba.
Lrd Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 I naravno, Ava >>>> Winona. Kao lik, kao glumica, especially - kao bolja riba. Er mogu malo da moderišem Serije? Samo da pobanujem nekoliko kaurina i odlazim. <_< Čuj, molim te, Vinona loša riba...
gervasius twinkleminkleson Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 I naravno, Ava >>>> Winona. Kao lik, kao glumica, especially - kao bolja riba.word.
freakns Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 najveci megagej na PPP i gervasius tvinklvinkle se slazu oko neke izjave o ribi... u prevodu, garant je suprotno!
Lrd Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 najveci megagej na PPP i gervasius tvinklvinkle se slazu oko neke izjave o ribi... u prevodu, garant je suprotno!A, pa ovo objašnjava mnogo toga. Taman sam hteo da iskopam YT klip kako Dick Durkin govori da im treba big, big fucking guns. Ma, neće da se baci, od 1:07.http://www.youtube.com/watch?v=hQvMWD-_Nfo
Кристофер Лумумбо Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 odgledao sam prvu epizodu. kentaki, serif, nacisti, hip-hop sa kantri podlogom... nadam se da je serija dobra kao prva epizoda.molim vas koristite spoilere.
Lrd Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Jebote, er postoji nešto što se zove nefrektomifobija, jerbo izgleda bolujem od toga, baš mi je bio mučan prvi deo epizode. A i skenjao sam se na kraju. Jadan. :( Sledeća će izgleda da bude vrhunska, a vidim da se širi Lost kolonija u seriji. molim vas koristite spoilere.Nije da ne poštujem molbe kolega serijaša, ali zar ne misliš da je normalnije da ne otvaraš topik još tih par dana koliko će ti trebati da dođeš do polovine treće sezone kao ostali, nego da svi ostali koriste spojlere zato što si pogledao tek prvu epizodu prve sezone? Edited February 15, 2012 by Lrd
freakns Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 nadam se da je serija dobra kao prva epizoda.bolji je!danasnja... its my kidneys, not my dick
Recommended Posts