189- Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ab berdih napravio brejk i brze-bolje se postarao o tome da pretrpi 1...vodi nadal 1-0 i 4-3 za berdiha u drugom
189- Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 nadal za sada 1 ue u drugom setu...a i to je vise bio servis viner berdiha nego ue...i to kod rezultata 5-5...zaista
189- Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 pobedio rafa 2-0...dobar mec.kaze visko da je rafa brejknuo berdiha u prvom gejmu prvog seta i da posle toga berdih nije imao ni vremena ni prostora da se vrati u set
Arkadija Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Đoković relativno lako dobio Congu :) U drugom setu, Conga samo statirao.
duda Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) kada se uporedi današnja rafina i noletova igra, bogme rafina mnogo bolje izgleda.ovakav novak pitanje da li može uopšte da prođe do f .kad se samo setim onih prošlogodišnjih sumanuto skraćenih dijagonala sa obe strane ... ove godine ne videh ni jednu <_< Edited May 18, 2012 by duda
Time Crisis Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 kada se uporedi današnja rafina i noletova igra, bogme rafina mnogo bolje izgleda.ovakav novak pitanje da li može uopšte da prođe do f .kad se samo setim onih prošlogodišnjih sumanuto skraćenih dijagonala sa obe strane ... ove godine ne videh ni jednu <_<I ko je prošle godine osvojio RG? :) Neka odigra dva dobra meča na RG-u ove godine, to je sve što mu treba, a male turnire može da osvaja ko hoće :)
bergasa19 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 kada se uporedi današnja rafina i noletova igra, bogme rafina mnogo bolje izgleda.ovakav novak pitanje da li može uopšte da prođe do f .kad se samo setim onih prošlogodišnjih sumanuto skraćenih dijagonala sa obe strane ... ove godine ne videh ni jednu <_<Ja sam video da Novak sa pola snage lagano dobija Congu.
duda Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 I ko je prošle godine osvojio RG? :) Neka odigra dva dobra meča na RG-u ove godine, to je sve što mu treba, a male turnire može da osvaja ko hoće :)samopouzdanje se gradi pobedama nad najvećima. koliko je samo puta rafa izgubio od novaka (prošle godine) tako što je puk'o na 4:5 ? e sad, što nole na rg nije ni stigao do rafe, to je druga pričaJa sam video da Novak sa pola snage lagano dobija Congu.od kada je to conga na šljaci neki reper <_<
bergasa19 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 samopouzdanje se gradi pobedama nad najvećima. koliko je samo puta rafa izgubio od novaka (prošle godine) tako što je puk'o na 4:5 ? e sad, što nole na rg nije ni stigao do rafe, to je druga pričaod kada je to conga na šljaci neki reper <_<Isto ko Berdih <_<
Arkadija Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 od kada je to conga na šljaci neki reper <_<Pa možda i nije, ali meni je delovalo da ga je Novak, stvarno, dobio sa pola snage.
189- Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Isto ko Berdih <_<pa berdih je u sjajnoj formi...da nije labilan mozda bi i osvojio proslonedeljni madrid. mozda bi cak i uzeo set rafi...svakako je ozbiljniji igrac od conge na sljaci.
duda Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 pa berdih je u sjajnoj formi...da nije labilan mozda bi i osvojio proslonedeljni madrid. mozda bi cak i uzeo set rafi...svakako je ozbiljniji igrac od conge na sljaci.i to značajno
Garnirung Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Zato ja volim kad nagrne sezona šljake, propustim lepo 75 posto mečeva i odmah manje stresa i analiza, osim kad gledam uzbudjenu.I mislim da Novak ovde mora da napravi neki statement u smeru ove dvojice, ako misli da utera malo straha pred RG.Velkam, Spržo :) (mislim da nas ti ložiš sa tim skijanjem do polovine maja <_< )
Jean-Luc Picard Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 On kod mene još uvek uživa bezgranično poverenje tako da, dok se ne dokaže suprotno beyond any reasonable doubt, smatram da zna šta radi....
Recommended Posts