Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis 2012

Featured Replies

ja sam siguran da su se bar negde sreli...totalno nisam u toku poslednjih nedelja...ova sezona nije zanimljiva kao proslogodisnja...
Nisi ništa bitno propustio od AO naovamo :) Elem, dobar početak za Noleta :)
  • Replies 1.7k
  • Views 138.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

bas je ao bio poslednji turnir koji sam bas lepo ispratio. i to ponekad dve tekme odjednom :Dposle toga skoro nista. zasitio sam se izgleda...mozda ima i do toga sto je novak sad prvi pa nije tako zanimljivo kao kada nije bio prvi i kad smo svaki mec s nestrpljenjem cekali...

ja sam siguran da su se bar negde sreli...totalno nisam u toku poslednjih nedelja...ova sezona nije zanimljiva kao proslogodisnja...
ne računa se menza i wc na teniskim turnirima...nekako sam se i ja opustio, dobro ispratim naše, ponekad odgledam neko parče meča ili finale... ali ono, prebacim program - tenis! i dođe mi tako da ne mogu da se setim kako se zove taj npr 13. na svetu. a pre sam znao koliko bodova brani taj 13. bez i da zaboravim da se setim njegovog imena, kasnije, jelte...

Pa dobro, nije obavezno da mora da se prati :D Mada stvari se zahuktavaju, biće neke drame sigurno :)

fonjini, kakav je to car, jeste izgubio od granjolersa al ga je uzivanje gledati...

Ana dobila Silviu Soler Espinosu 6:2, 6:1

vavricka ubi janka

Ima li ko da gleda Djovaka?Koliko vidim Monaco ima set loptu i servis.

Negde procitah da je razlog slabijih igara Novaka od US opena na ovamo - umor, povreda, umor, nemotivisanost, umor, sporo ulazenje u formu, porodicna tragedija, plava sljaka i danas vetar.

Brejk za Monaca. Hm..Izgleda ozbiljno.

Negde procitah da je razlog slabijih igara Novaka od US opena na ovamo - umor, povreda, umor, nemotivisanost, umor, sporo ulazenje u formu, porodicna tragedija, plava sljaka i danas vetar.
e pa kad je sutnuo cetojevica...

Ovde vetar baš duva. Leti šljaka na sve strane...Brejknuo ga Đovak

On to krenuo malo ozbiljnije da igra 4-2 vodi u drugom.edit: Dobio drugi set 6:2edit2: Dobio i treci 6:3

Edited by Tinman

Očajna statistika, 40 grešaka Novaka i manje od 20 vinera... mada teški uslovi, bitno da je prošao dalje :)

Mogu samo da zamislim koja je jebada igrati po onom vetru.U svetlu toga™, 3 boda su 3 boda.