Time Crisis Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ja sam siguran da su se bar negde sreli...totalno nisam u toku poslednjih nedelja...ova sezona nije zanimljiva kao proslogodisnja...Nisi ništa bitno propustio od AO naovamo :) Elem, dobar početak za Noleta :)
189- Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 bas je ao bio poslednji turnir koji sam bas lepo ispratio. i to ponekad dve tekme odjednom :Dposle toga skoro nista. zasitio sam se izgleda...mozda ima i do toga sto je novak sad prvi pa nije tako zanimljivo kao kada nije bio prvi i kad smo svaki mec s nestrpljenjem cekali...
mlatko Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ja sam siguran da su se bar negde sreli...totalno nisam u toku poslednjih nedelja...ova sezona nije zanimljiva kao proslogodisnja...ne računa se menza i wc na teniskim turnirima...nekako sam se i ja opustio, dobro ispratim naše, ponekad odgledam neko parče meča ili finale... ali ono, prebacim program - tenis! i dođe mi tako da ne mogu da se setim kako se zove taj npr 13. na svetu. a pre sam znao koliko bodova brani taj 13. bez i da zaboravim da se setim njegovog imena, kasnije, jelte...
Time Crisis Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Pa dobro, nije obavezno da mora da se prati :D Mada stvari se zahuktavaju, biće neke drame sigurno :)
Čutura Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 fonjini, kakav je to car, jeste izgubio od granjolersa al ga je uzivanje gledati...
Tinman Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ima li ko da gleda Djovaka?Koliko vidim Monaco ima set loptu i servis.
MrX Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Negde procitah da je razlog slabijih igara Novaka od US opena na ovamo - umor, povreda, umor, nemotivisanost, umor, sporo ulazenje u formu, porodicna tragedija, plava sljaka i danas vetar.
189- Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Negde procitah da je razlog slabijih igara Novaka od US opena na ovamo - umor, povreda, umor, nemotivisanost, umor, sporo ulazenje u formu, porodicna tragedija, plava sljaka i danas vetar.e pa kad je sutnuo cetojevica...
Lezilebovich Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ovde vetar baš duva. Leti šljaka na sve strane...Brejknuo ga Đovak
Tinman Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) On to krenuo malo ozbiljnije da igra 4-2 vodi u drugom.edit: Dobio drugi set 6:2edit2: Dobio i treci 6:3 Edited May 17, 2012 by Tinman
Time Crisis Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Očajna statistika, 40 grešaka Novaka i manje od 20 vinera... mada teški uslovi, bitno da je prošao dalje :)
Mil@n Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Mogu samo da zamislim koja je jebada igrati po onom vetru.U svetlu toga™, 3 boda su 3 boda.
Recommended Posts