Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

super su ti keksici :)

• Replies 1.2k
  • Views 116.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpic

Posted Images

ovaj topik treba  izbrisati sa lica zemlje, potovu slike  :mellow:

nemam nigde da kupim kiseli kupus a tako mi se jede. i jagnjence i prasence, najzahvalniji sam gost, nikad nista ne ostavim za sobom. 

Ne možeš nekako online poručiti kupus?

1-2 glavice sv kupusa,~100 gr soli u jedan lonac,naliješ vode da potopi sve,poklopiš i zaboraviš u nekoj srednje toploj prostoriji jedno 10-ak dana...(čisto da te mine želja)

1-2 glavice sv kupusa,~100 gr soli u jedan lonac,naliješ vode da potopi sve,poklopiš i zaboraviš u nekoj srednje toploj prostoriji jedno 10-ak dana...(čisto da te mine želja)

A sigurno ima i onih manjih burica na zatvaranje...

Ne možeš nekako online poručiti kupus?

moze kod mene...

Evo i teletina gotova

d603f2d47aa949c72f74f0f55e2d94c3.jpg

mljac....

Svrati

Svrati

Hvala, ali radi se jbga...

4aadcc029f4f7ecb5e630833ea6dc154.jpg

ugledala sam pihtije i veceras na spavanje idem uplakana... zasto mi niko ne pokloni pihtije?! necu parfem, necu knjige, dajte bre ljudi neke pihtije!

za anglofile /ako ima smisla to biti u kulinarskom smislu/ :)) .... mince pajcici za prvi ovogodisnji Bozic /jebemliga meni nije ni jedan pa ajd onda mogu da budu i oba, kad se vec slavi ovde po komsiluku/. Ceo stan + zgrada mirisi na cimet, karanfilic, alkohol, narandzu, jabuku + neki caletov orahovac koji je on pravio i koji je par godina odezao u buretu pa jos par godina u flasi. Ostalo i testa u frizideru i fila, sutra druga tura, bice za vojsku. 

CAM00845.jpg

Evo i teletina gotova

d603f2d47aa949c72f74f0f55e2d94c3.jpg

sa ovom slikom cu veceras otici na spavanje :) mljac, mljac...mljac. a ispod krompirici mljac mljac.

8fe82aa14e5599fd2e942963f401928a.jpg