mustang Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 ovaj topik treba izbrisati sa lica zemlje, potovu slike nemam nigde da kupim kiseli kupus a tako mi se jede. i jagnjence i prasence, najzahvalniji sam gost, nikad nista ne ostavim za sobom.
Barti66 Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 1-2 glavice sv kupusa,~100 gr soli u jedan lonac,naliješ vode da potopi sve,poklopiš i zaboraviš u nekoj srednje toploj prostoriji jedno 10-ak dana...(čisto da te mine želja)
Frank Pembleton Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 1-2 glavice sv kupusa,~100 gr soli u jedan lonac,naliješ vode da potopi sve,poklopiš i zaboraviš u nekoj srednje toploj prostoriji jedno 10-ak dana...(čisto da te mine želja) A sigurno ima i onih manjih burica na zatvaranje...
yolo Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Ne možeš nekako online poručiti kupus? moze kod mene...
decak Kejt Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 ugledala sam pihtije i veceras na spavanje idem uplakana... zasto mi niko ne pokloni pihtije?! necu parfem, necu knjige, dajte bre ljudi neke pihtije!
hansolo Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 za anglofile /ako ima smisla to biti u kulinarskom smislu/ :)) .... mince pajcici za prvi ovogodisnji Bozic /jebemliga meni nije ni jedan pa ajd onda mogu da budu i oba, kad se vec slavi ovde po komsiluku/. Ceo stan + zgrada mirisi na cimet, karanfilic, alkohol, narandzu, jabuku + neki caletov orahovac koji je on pravio i koji je par godina odezao u buretu pa jos par godina u flasi. Ostalo i testa u frizideru i fila, sutra druga tura, bice za vojsku.
mustang Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Evo i teletina gotova sa ovom slikom cu veceras otici na spavanje :) mljac, mljac...mljac. a ispod krompirici mljac mljac.
Recommended Posts