kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 priča o ruži je jedna od najlepših forumskih priča bajka 4
Valk Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 13 hours ago, Mos said: Mnogo mi je teško i krivim sebe jer sam zaspao pred jutro, a kad sam se probudio ona je već ... Mos, ona je sačekala da ti zaspiš. veliko za tebe. 5
duda Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 sad sam pročitala ceo topik od početka i evo me plačem a nisam neki mekušac za ružu , a i za tebe mose i za tvoju ženu
Popular Post Amos Posted April 16, 2022 Popular Post Posted April 16, 2022 Hvala, dudo. Hvala svima, a mi smo ti koji smo imali sreće da je pronadjemo. Došla je 4 meseca pre moje operacije i otišla nedelju dana pre nove selidbe, koja je trebalo da bude kruna svega što smo prošli u poslednjih 10 godina. Ja ne verujem ni u šta, samo u eternal nothingness, ali ovo je priča u kojoj vidim smisao poslate ljubavi. To je pas koji nije podnosio vikanje i pošto je došla sa traumama od zatvorenih prostora, stepenica, zgrada, kupatila, kada smo sve to izlečili ljubavlju i ohrabrivanjem ostao je stres od vike. Svaki put kada bi se svadjali ili urlali jedno na drugo ili bili sjebani na bilo koji glasni način, ona bi se zabila uz nekog od nas i očima molila da prestanemo. Zvučaću kao poludela osoba jer mnogo ljudi ne može da shvati taj odnos, ali smo sigurni da nam je spasila brak u nekoliko navrata jer je briga za nju bila važnija od svega. Pakujemo za selidbu i plačemo. Vidim da je njena prva fotka koju je okačio @kapetanm nestala kad je i on napustio forum, pa ću pokušati da je okačim ponovo ovih dana uz još par fotografija iz života. Dok sam živeo u zajedničkom stanu sa studentima u Beču, kao matori gundjavac bih otišao ranije da spavam a ona je ostajala sa cimerkama i skvoterima da sluša muziku, puši travu i sluša razglabanja nove generacije, samo da bude u društvu. Trebao sam je češće kačiti na forum. Izvinite na raspadu. 4 10 2
Moonwalker Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 45 minutes ago, Mos said: Dok sam živeo u zajedničkom stanu sa studentima u Beču, kao matori gundjavac bih otišao ranije da spavam a ona je ostajala sa cimerkama i skvoterima da sluša muziku, puši travu i sluša razglabanja nove generacije, samo da bude u društvu. Trebao sam je češće kačiti na forum. ❤️
Recommended Posts