February 3, 201213 yr Svaka cast mose...Uh bas si se namucio, ali i sam znas sigurno da ce ti se to vratiti.Pozdravi je puno.Bas si me oraspolozio, ovakve price daju nadu...
December 21, 20213 yr Popular Post On 21.12.2011. at 15:12, Mos said: Stigli smo kuci. Tačno 10 godina danas Hvala @kapetanm gde god da si. I naravno, pozdrav za @Frank Pembleton
December 21, 20213 yr Tačno 10 godina danas [emoji4] Hvala [mention=3087]kapetanm[/mention] gde god da si. I naravno, pozdrav za [mention=295]Frank Pembleton[/mention] [emoji3] Ekeke sad sam hteo da pitam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ali ne, sad kao ozbiljno, ja sam tada bio u fazonu, "ovo je okupljalište dobrih ljudi..." čim su ovo uradili... EDIT:Sad sam otišao na početak i skenjao sam se koliko ljudi više ne piše ovde [emoji17]... Shiit has hit the fan
April 15, 20222 yr Popular Post Poslednji pozdrav za forum od najboljeg i najpitomijeg psa na svetu. Učinila nam je život lepšim i boljim na svaki mogući način, a zauzvrat je tražila samo malo ljubavi i pažnje i nežnosti koji su joj uskraćeni na početku života. Razbolela se prošle nedelje i bila sve gore, a od ponedeljka smo bili potpuno nemoćni. Juče je otišla izjutra nakon neprospavane noći. Mnogo mi je teško i krivim sebe jer sam zaspao pred jutro, a kad sam se probudio ona je već doživela moždani udar od manka kiseonika. Jako mi je teško i kao neko ko ne može da ima decu, ona nam je bila sve. Psi su najbolji ljudi, a ona je bila najbolji čovek. Pamtićemo je po tome što je bila verni saborac u poslednjih 10 godina imigracije, gde se selila i živela sa nama na 7 adresa, studirala na BOKU, radila u birou i proputovala hiljade kilometara vozovima i kombijima, od Beograda i Beča, preko Praga, Amsterdama i Berlina do Franfurta bez ijednog zvuka pobune ili žalbe. Nije mnogo volela druge pse, ali nikad nije bila agresivna, samo svoja i oprezna nakon iskustava sa azilom. Njoj je bila dovoljno njeno božansko visočanstvo loptica, sunce i nas dvoje. Ružo, dobroto moja, hvala ti za sve radosti druženja, za sve šetnje koje bih propustio i oprosti mi ako možeš za poslednja dva dana jer nisam mogao da ti olakšam i pomognem i dam do znanja da sam tu kad ti je bilo najteže. Vidimo se sa druge strane, bacaćemo loptice zauvek. @renne @Frank Pembleton i svi ostali, popite nešto danas za forumsku usvojenicu i sve lepe trenutke koje je doživela otkad smo je zajedno spasili samoće i tuge.
April 15, 20222 yr [emoji22][emoji22][emoji22]Počivaj u miru...Bila si voljena i volela si... ... Shiit has hit the fan
April 15, 20222 yr Evening of roses Let's go out to the grove Myrrh, perfumes, and incense Are a threshold at your feet. The night falls slowly A breeze of roses blows Let me whisper a song to you quietly A song of love. 🌹❤️
April 15, 20222 yr Dao ženi da pročita evo je rida... Od nas dvoje...[emoji174][emoji174][emoji174]... Shiit has hit the fan
April 15, 20222 yr Stvarno najpitomiji pas kog sam ne video nego i za kog sam čuo. Putuj Ružo, zaista si bila jedinstvena...