JohnnyD Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Just now, Calavera said: @JohnnyD radi, samo ti treba neka sitna suma na racunu da bi mogao da ih povezes Zahvaljujem!
renne Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 kakve su ovo idiotarije https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-finansije/svaki-vlasnik-racuna-u-srbiji-morace-da-ima-obaveznu-dina-karticu/1hhc8jx
Grunf Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 to bi bilo sve ok, kad bi uveli dinu u 21 vek. i dalje se izdaju jedino sa magnetnom trakom, i moras da potpisujes papir kad god provuces karticu.
gospa buba Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 neki ovde medju nama samo dinu i imaju i vedro potpisuju papir kadgod provuku sent from bubamoto
renne Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 to bi bilo sve ok, kad bi uveli dinu u 21 vek. i dalje se izdaju jedino sa magnetnom trakom, i moras da potpisujes papir kad god provuces karticu.Plus milion
jms_uk Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 41 minutes ago, maharaja said: Da dobiješ običnu vizu koja ima kakav takav cash back i rewards (recimo full auto rental insurance ili neke poene za booking ili expedia), treba da daš bubreg. Ja gledao mojima i bukvalno ništa nisam našao a da je pristojno. Znam da je Srbija odvojeno trziste [mada dosta banaka su cerke nekih evropskih], ali zbog smanjenja naplate u EU, sve manje i manje kartica se izdaju sa ovim pogodnostima.
Lezilebovich Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 3 hours ago, maharaja said: Cela intervencija bi imala smisla kad bi uvela haos među katastrofalne kartice koje se i dalje izdaju u Srbiji. Jbt, i dalje izdaju ljudima kartice koje ne mogu da koriste na netu. Plus, kartice su preskupe, imaju bedne rewards ako uopšte imaju, ali zato imaju premale i preskupe minuse. Da dobiješ običnu vizu koja ima kakav takav cash back i rewards (recimo full auto rental insurance ili neke poene za booking ili expedia), treba da daš bubreg. Ja gledao mojima i bukvalno ništa nisam našao a da je pristojno. koij sam tantus, ovo nikad nisam ni gledao. kartica mi samo da platim i podignem keš na bankomatu. koje to banke imaju te dodatne zajebancije ?
Grunf Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 master izdat u nekim bankama ti daje pristup u aerodromski lounge na bg i jos nekim aerodromima.
pt 2.0 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 17 minutes ago, Grunf said: master izdat u nekim bankama ti daje pristup u aerodromski lounge na bg i jos nekim aerodromima. ovo za komercijalnu ne važi. ja sam jadnik ko i svi drugi na svim aerodromima. osim ako ne putujem u vip društvu, a i tad žalim što nisam u uobičajenoj poziciji jadnika. inače - odličan tekst biljane stepanović.
renne Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 3 hours ago, Grunf said: master izdat u nekim bankama ti daje pristup u aerodromski lounge na bg i jos nekim aerodromima. i Viza gold kod RF, ako si premium član
*edited by mod Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 11 minutes ago, renne said: i Viza gold kod RF, ako si premium član Za Master mora da je Black. Mada opet koji ce ti ulazak u BG lounge ako si iz Srbije? Dodjes pred let odes kad sletis. Jedino ako vazi za jos neke druge lokacije.
Lezilebovich Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 On 15.7.2018. at 19:08, renne said: Uh, zavisi od primanja ako nije nekako lično pitanje, koja su to primanja koja ti omogućavaju neke benefite od kartice (ne računajući ovaj gorepomenuti lounge na aerodromima).
Recommended Posts